smått&gott

Hej på er, har precis kommit hem från center syd med mamma och det blev lite små handling. Angående frågestunden så svarar jag på de imorgon så fråga på :) 



dålig bild men det är blodrött nagelack



top som man kan ha under stora linnén



servetthållare+sarvetter och en diskborste






















































hårspray, nagelack, 3 trosor


Frågestund


lyckat

Maten som jag lagade idag blev verkligen lyckad så jag kan verkligen tipsa er om det. Ni som gillar lax så måste ni verkligen prova de här receptet!

Du behöver:
4 st laxfilér
1 halv citron
8 potatisar
150g feta ost
3 dl turkisk yoghurt
haricovert

såhär gör du:
sätt ugnn på 200 grader.
Skrubba potatisarna och lägg det i saltat vatten (koka i ca 20 min)
smörj en ungssäker form och lägg laxfilérna där i.
smula sönder fetaosten i en bunke och blanda i turkisk yoghurt, blanda runt.
Riv citron skalet och häll i bunken tillsammans med saften
salta och peppra.
Lägg över smörjan över laxfilérna och in i ugnen i 20 min.
Sist smör steker du haricoverten


såhär såg jag ut idag

Nu är jag hemma från skolan, kort dag! Fick en uppgift i svenskan som jag tänkte börja lite smått på för jag tycker det är så jobbigt att börja med de i sista sekund och stressa och ha sig. Föresten, idag ska jag testa ett nytt recept på lax mums! Inlägg om maten kommer ikväll.


såhär såg jag ut idag

skjorta
linne
jeans
kängor


Kläder


Fälla, jag är fast!!

Jag ligger i badet och inte ens då kan jag slita mig ifrån de, det är verkligen en fälla! Yes jag snackar om big brother, tyvärr? Jag kollade bara klipp innan och när det sändes på tv. Men sen köpte krille en veckas live 24/7 för 69 kr till mig och nu är jag verkligen bänkad framför datan haha. Hur kan de va så? Dom gör ju inget intressant? Haha. Och yes det är så illa att jag laddat ner TV4 play appen så jag kan kolla på de var jag än är. Undra hur många fler folk är som jag, tror det finns 100 ggr värre. Som ligger och kollar när dom sover och sånt haha, läskigt.


Vem skulle ni valt?

I program eller filmer har man ju alltid favoriter och dom man ogillar. Ni som kollar på big brother, vem skulle ni kunnat va polare med? Jag hade nog vallt Petronella och Tenny haha.



Petronella:
Hon va verkligen hel skön! Synd att hon lämnade huset självmant bara. Hon va verkligen sig själv, stod för vad hon tyckte och stod för hennes åsikter, fast jag tycker det är lite väl överdrivet att verdera djuren som hon gjorde och va "hardcore vegan". För sån är ju vår natur? Vi måste ju överleva. menmen det är nog hon jag hade dratt mig dig för hon va riktigt skön och hade min humor.





Tenny:
Hahaha första gången jag såg han så skrattade jag det kan jag stå för och det tror jag fler gjorde. Men nu när man följt honom i huset så är han så jävla skön och rolig. Verkligen min humor och han skapar inte konflikter och lägger sig inte i. Han sköter sitt eget, skön snubbe!


frågor&svar




* Tack!

* HAHAHA, precis!

* Tack så jätte jätte mycket, trivs jätte bra i kort hår.

* Hon bor också i löddeköpinge, 5 min avstånd ungefär :)

* Jo vissa tycker de. Och det tyckte jag också innan men då hade inte jag sett de överhuvudtaget. Big brother 2012 är det första big brother jag har sett i hela mitt liv. Och i o med jag såg första avsnittet måste man ju fortsätta haha. Det är som att säga att Disney bara är för små barn? JAG ÄLSKAR DISNEY .. När man sett programet kanske man ändrar uppfattning. Men jag kan hålla med om att bara sitta och kolla på folk som är inlåsta i ett hus är ganska galet haha.

Just nu


nu börjar big brother


besvikelse

Har varit på Nova idag en stund efter mamma slutat och hittade ett linne på carlings och nagelack.

                             


    


Och sen har jag tänkt på en sak. När man kollar på internet på olika klädsidor så hittar man alltid en massa fint eller i kataloger. Men sen när man bäställer hem de eller hittar det ute i affären är det alltid en besvikelse. För de ser nästan aldrig ut som det gör på internet/kataloger. Störigt!


keep youre head up, never look down


håll käften

         

Kollar ni på big brother? Jag har aldrig kollat på big brother i hela mitt liv. Men i o med jag såg de första programet så måste man ju fortsätta se de. Men asså helt allvar, det blir ju alltid så att man hatar/ogillar en person mer än den andra eller stör sig extremt mycket. Och den som har gjort detta med att bara vara sig själv är Jessica som är med i big brother. Inte för att hon snackar skit eller är kaxig utan att hon skiker hela tiden, hon galer något så fruktansvärt så hon blir ju hes själv. Jag hade aldrig någonsin klarat av att vara i närheten av henne, aldrig! fy ... kolla bara på bilden, hon ser ju helt galen ut.


jag är inte rasist men ..

.. det är klart man blir förbannad när folk särbehandls oavsätt vem det är. Jag hade blivit förbannad om tex det hade varit att bara män fick gratis körkort. Jag hatar orättvisa! Dom som lagt upp detta förslaget har nog blivit tappade när dom va små, för hur fan tänker dom? Detta kallar jag rasism! Men så fort någon tycker detta är fel så är man rasism, hmm? Det är ju tvärt om för fan! För detta är fel och det vet alla punkt slut! Och ett av deras argument är att dom kanske får jobb lättare och snabbare. Vafan spelar det för roll, vad har gratis körkort med jobb att göra? Dom svenska ungdomarna då? alla som går arbetslösa. Om dom nu har kommit på denna "super bra" idén så kanske dom kan ge våra svenska ungdomar gratis körkort också, så dom också får jobb. Om dom nu tror arbetslösheten minskar pga detta. Korkat! Sen har vi dom svenskarna som är riktigt förbannade för dom kanske kört lite för snabbt och blivit av med körkortet. Har inget jobb så dom har inga pengar. Men då måste dom verkligen vända ut och in på sig själva för att försöka hitta ett jobb för att få ihop pengar till ett nytt körkort. jag hoppas verkligen inte detta förslaget kommer gå igenom, det kommer bli kaos. Går detta igenom säger jag bara, ta på er bilbälte!

                              
                                   


Och varför i helvete ska invandrarna slippa/betala lägre skatt? Vad finns det för anleningar till detta? Om dom inte ska betala skatt ska dom ju inte få fri vård och sånt iheller, det tycker jag iallefall. Varför gör inte Sverige något för sitt eget folk? Varför utrotar dom sakta men säkert sitt folk? Varför gör dom såhär? Länk till detta med skatten finns här; http://www.friatider.se/invandrare-ska-slippa-betala-skatt

De här är ju särbehandling och rasism .. Skäms Sverige!!!
Och sen va de brist på bostäder för flyktingar, men varför varför varför tar ni emot så många då? Om det redan är kaos. Asså hur tänker man då?

Såg två kommentar angående detta på artiklen i tidningen:
"Sverige är orättvist. Här sitter jag,helsvensk, vi har knappt råd till bredband och telefoni, vi har knapp råd med mat,och så händer detta. Jag kommer inte ha råd med körkort i minst 5 år till,men här sitter jag ändå,och betalar skatten,skatten som går till invandrare,den som jag lätt hade viljat ha till riktiga bidrag,riktiga utbildande skolor,osv. Vad är det som händer?"


"Det är väl jättebra att SD får många röster med tanke på vart samhället är på väg. Det är det enda partiet som står på svenska folkets sida, som vill minska invandringen och få ordning på våldet och kriminaliteten i samhället"


Sjukhus

Ni har jag precis kommit hem från sjukhuset och ska dit om 10 dagar igen ungefär. För då ska dom röntka knäet för att se om där är någon inflammation och vätska. Är där de så ska jag antagligen spruta knäet med cortison, aaajj!


Sitter hemma hos mamma och ska snart knalla ner till frisören för hon ska klippa upp mitt hår lite i nacken :) kommer bild sen såklart, hörs sen!


Resultatet

Nu är jag äntligen hemkommen och ligger i badet. Nu är färgningen och klippningen äntligen klar. Det blev den frisyren som jag haft en gång tidigare :)

Dock ska jag fixa till de lite bara. Vill det ska vara lite mer uppklippt :)


Frisören

Nu sitter jag hos jennies pojkväns syster som går sista året frisör och håller på att slinga de. Resultatet kommer senare :)


dumma människor, haha

Just nu har jag slängt i en svart hårfärg i utväxten för det såg hemskt ut och kollar på big brother. Asså fan va dumma personer det finns egentligen haha!


ett jävla tjat



Va väl ett jävla tjat på dom där dreadsen, men nu äntligen är dom ute! och kommer aldrig att göra om det, aldrig aldrig aldrig! Men det va kul så länge det varade hehe. Man måste ju våga prova annars vet man ju inte. Men imorgon blir det färgning och klippning.

Föresten, det är många som frågar saker om allt möjligt och svarar på dom så fort jag bara kan! Men jag tänkte om ni till ha en "fråge-stund" så allt ni undrar över eller vill veta om mig kan man fråga och man kan givetvis vara anonym! Men säger till när det blir en fråge stund så tänk ut era frågor tills dess! :) 


Det va på tiden!

Äntligen är alla dreads ute och nu ligger jag i badet och ska tvätta de, så jäkla skönt!


Godnatt

Nu faller snart ögonen ihop och det känns som armarna ska trilla av .. Har suttit hela dagen med de förbannade håret och snart är dom ute, äntligen! På onsdag blir det färgning och klippning, spännande! Nä nu ska jag sova hörs imorgon godnatt


Det börjar arta sig :)


rakapparaten?

Måste bli klar med mitt hår därför jag inte har tid att skriva, för jag ska klippa mig på onsdag. Plockar snart fram rakapparaten asså haha. Hörs senare ikväll eller imorgon!


Varför är det så? fel!

Hej på er, det har blivit dålig uppdatering pga helgen och jag hoppas ni har förståelse att man inte sitter vid datan då hela tiden haha. Men under veckan så har jag tänkte på lite saker, ja rättar sagt två saker! Men jag tänkte skriva en sak idag och kanske den andra imorgon. Tyck till!


En av sakerna jag har funderat mycket över är att utseendet ska passa ihop med jobb osv. I olika affärer har man ju ett eget sätt att se ut eller vad man ska säga. För vi vet att dom som jobbar på dressman har skjorta, kavaj, slips, fin byxor och fin skor. Eller dom som jobbar i en tatuerar studio är oftast själva tatuerade, piercade och lite "hårda" utåt. Ja ni förstår inprincipen på vad jag vill komma fram till. För placerar man kavaj snubben i en tatuerar studio hade det ju sätt ganska konstigt ut. Men varför ska det egetligen vara så? Varför blir det alltid blickar så fort något inte passar in?

Något annat som är liknande denna saken är att folk (jag bland annat) vill tatuera mig på armen (ska göra det fast bara en liten text) men jag hade jätte gärna vellat ha överarmen hel tatuerad med färg. Älskar såna tatueringar för det hade verkligen varit jag! Men så börjar man tänka på jobb och framtid direkt. För på vissa jobb får man inte ha synliga tatueringar eller piercingar och sånt. Och det är synd, för hade det inte varit några problem hade jag nog redan haft den där tatueringen. Så mycket begränsningar det finns endå, man kan ju inte vara sig själv längre. Och jag säger inte att man absolut inte kommer få jobb om man har synliga tatueringar för det är många jobb som godkänner att man har tatueringar. Men det har ju endå en stor begränsning och jag tycker det är jätte synd!

                                          
                                           
                                           
                                            


Vissa ser tatueringar som kladd. Men det är verkligen konstverk på kroppen tycker jag. Älskar även tatuering på fingrarna som på den första och andra bilden.

äntligen

Äntligen fredag! Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det dyker väll upp något. Nu ska jag fortsätta ta ut några dreads och läsa lite bok, hörs sen!


tjuvstartat



Har börjat ta ut några dreads i luggen, 8 st ute! Nästa vecka blir det klippning och färgning


Gör det själv

Jag kan erkänna att jag har också fuskat .. Ja nu pratar jag angående matlagning hehe. Att köpa klyftpotatis i påse, pulver mos, rotmos i sån korv osvosv är mycket bekvämt det kan jag hålla med om! Men sen jag började hotell och restaurang har det öppnat upp en helt ny "värld" angående mat. Jag kan bli arg för man har en dålig kniv ja sånna små saker som jag inte ens tänkte på innan. Jag har alltid varit intresserad av matlagning och tycker det är kul, men nu är det ännu roligare! Så vad jag menar med att "gör de själv" är att laga potatismos, rotmos eller klyftpotatis är inte alls svårt att göra själv och det blir tusen gånger godare när man gör det själv! Så har man extra tid när man lagat mat så gör det själv blir mycket godare.




Idag åt vi kotletter, jensens favorit sås och hemma gjorda klyftpotatisar och baconlindade haricoverts. 



Gör dina egna klyftpotatisar:

Smörj en ungssäker form och sätt på ugnen på 225 grader
Skrubba potatisarna och dela dom i klyfter
Lägg dom i den smorda formen och salta, peppra, pressa vitlök över och häll över olja. Blanda runt
In i ugnen i 20-25 minuter

Svårare än så är det inte.

Frågor&svar



* Absolut är det skoj att få något, själv älskar jag överrakningar och presenter! Men jag syftade mer på dom som går runt och har "ångest" över att dom inte hittar något dom ska köpa till sin flickvän/pojkvän.

* yes! haha



Angående alla hjärtans dag så har jag några bilder där ifrån.


Jag och Kristian lagade plankstek, mums!


Fick även en blomma och choklad av mamma :)

Dyngkåt



Nu har jag snart läst ut denna boken. Fick den när jag fyllde år av Kristian :)
Hon skriver riktigt bra och roligt!


Godnatt!


Frågor&svar





* Nä det är nog inte så bra, men det går! asså man får ju äta sånt kött som går att äta rått/blodigt naturligtvis!

* Nä klart jag inte är haha (a) jag är lat men gör det som behövs göras :)

* Tack! jätte roligt att höra

* Tack! :)

* Nope, vi va i Malmö


de ni trodde ni visste, men hade ingen aning om!

Här är lite saker ni kanke inte visste om mig ..

* Jag äter skalen på kiwin
* Jag älskar lök, och har nästan lök i all mat
* Jag slickar av kryddan på chipsen innan jag äter dom
* Jag mår illa om jag badar badkar i 10-20 minuter
* Jag dricker coca cola till allt nästan
* Jag har fobi för matrester i vasken
* jag har fobi för fötter
* Jag hatar när folk har förkorta byxor på sig
* Jag älskar att rida och har ridit i ca 6-7 år
* Jag tycker host medicin är jätte gott
* När jag räknar på fingrarna kan jag inte ta upp dom i ordning. Utan jag tar upp lillfingret före de fjärde fingret.
* Jag älskar att ha ordning och reda
* Jag hatar när folk sjunger fel eller har talfel, kan störa mig på de jätte länge
* Jag är en extremt dålig förlorare
* Jag älskar disney & astrid lindgrens filmer
* Jag är extremt lat


lov!

Hej på er! Är helt slut idag och lite därför jag inte bloggat. För när jag kom hem från skolan så låg jag bara i soffan och kollade ronja rövardotter, haha! Har varit i köket hela dagen så är helt slut. Föresten så är vi lediga imorgon så nu börjar mitt sportlov, fyfan va skönt det ska bli! Nä nu börjar sveriges mästerkock hörs sen!


Föresten har en liten fråga. Någon som ätit råbiff? är de gott? och om man ska göra det själv hur är det enklaste sättet? :)


alla hjärtans dag

För 18 år sedan skrattade jag för första gången, häftigt va? Men det är också en annan dag idag och det är alla hjärtans dag, mysigt! Och alla tycker det är så svårt att handla saker till sin pojkvän/flickvän. Men varför ska man handla en massa saker? Jag är bara glad att vi har varandra, så ta vara på de istället! Sen tycker inte jag att alla hjärtans dag är bara till för "paren" utan det är för alla. Göra nått med familjen?vännerna? Ut och äta eller kanske köpa något litet till sin mamma eller något. Men som sagt, presenterna är absolut inte det viktigaste. Huvudsaken är att man har varandra. 

                                                


Jag har Kristian har bestämmt att vi inte ska handla något till varandra utan göra något tillsammans istället. För att köpa roser och choklad askar eller vad man nu köper är inte riktigt min grej och inte hans iheller haha. Så ikväll ska vi laga egen plankstek och äta gottis och mysa framför tvn. Hoppas ni också får en mysig alla hjärtans dag

                                        

en vecka kvar



Nu är det bara en vecka kvar i skolan sen är det sportlov, skönt! Och vet ni vad som händer då? Jo då ryker dreadsen och jag klipper mig kort, ska bli skönt!


Kroppen

Det har alltid varit mycket snack och kommentarer angående utseende och kroppar. Hur man ska se ut och hur man inte ska se ut. Men finns det regel på de? Nej! Bara man trivs med sin kropp och utseende så spelar det ingen roll vad andra säger. Tycker det är synd att så många unga är så utseendefixerade nu förtiden. Detta är mest tjejer men det finns killar också narturligtvis, men det är nästan bara tjejerna som går ut med de. " ååh jag är så sugen på choklad men jag pallar inte gå upp i vikt"  känner ni igen liknande statusar? suck ... 

                                                     


Just nu är ju silikonbröst och fylla läpparna väldigt populärt bland unga tjejer. Fler än jag som undrar varför? Tror dom utseendet ger självförtroende och självkänsla? Eller tror dom att dom ska hitta kärleken pga detta? kommer aldrig ske, för vem vill ha en tjej som är osäker och "fejk"? Jag hade inte vellat iallefall. Men det är ju upp till var och en såklart. Sen tycker jag det är löjligt med dom som "försvarar" detta ämne genom att ställa motargumentet som lyder "asså man behöver inte vara osäker bara för man opererar brösten eller fyller läpparna, man kanske vill va snygg hallåååå?" hmm? Säger detta inte sig själv, eller?
* Varför operar man brösten eller fyller läpparna i ung ålder? ("man kanske vill va snygg")
* Om man inte tycker att man är snygg och måste göra något onarturligt åt de, är man inte osäker då? ja man trivs ju inte med sig själv och hur man ser ut om man måste göra något sånt. Och om nu folk säger att dom gör det endå, så varför gör man liknande ingrepp då?

                                              


Ibland leder detta till något annat. Är man för utseende fixerad angående sin vikt så blir det lätt att det går till överdrift och till slut blir man så sjuk att man kanske blir inlagd på sjukhus för man är så svag för man har slutat äta och kalorierna blir ens värsta ovän, Synd! Och operationer kan också gå väldig snett, tillslut kan man kanske inte skilja på om det är en vanlig människa eller om det är en plastdocka. äckligt!




Varför vill folk göra operationer så man inte är sig själv längre? Sen tycker jag det är super bra att det finns möjligheten, men till dom som behöver de! Om dom tex varit med om en olycka och skadar sig eller något liknande.

Smycken






Hitta massa fina smycken när jag gled runt lite på olika sider. Dessa kommer jag antagligen beställa snart :)


Skola

Nu bär det av till skolan, hörs sen när jag kommer hem!

Snygg bild sen i lördags haha


Dåligt!

Ja jag vet .. Har varit jätte dålig på att uppdatera men hoppas ni har förståelse för de när det är helg (: igår stack jag och Jennie ut, riktigt roligt hade vi! Hörs senare

Tog fotot nu precis ut från sovrums fönstret, och det har snöat jätte mycket!


nanalala

Den personen som är värd dina tårar, skulle aldrig få dig att gråta. Men när du ändå gråter håll huvet högt.. så dina tårar inte sjunker lika lågt som personen som fick dig att gråta



Hittade denna texten på internet, tyckte den va fin och stämmer bra!



...

Känner inte för att blogga idag och jag har inget att skriva om .. Hörs imorn!


Världens godaste

Nu sitter jag bänkad framför tvn för nu är det halv 8 hos mig och sen kl 8 är det Sveriges mästerkock, kan det bli en bättre tv kväll? Sitter även och stinker vitlök för jag har precis mumsat i mig världens godaste snacks, bruschetta! Testa de, ni kommer älska de plus det är super enkelt.

Stek bara bitarna av bagueten lätt i smör och olja. Sen lägg på röran som består av vitlök, tomat och olja.


Nyheter





Gina har än en gång imponerat på mig!


Frågor&svar



* Nä man måste nog inte men jag har de, jo haha det är därför jag måste smörja in mig.

* Nej det är strumpbyxor :)

* Gör de, den är jätte bra! Det vet jag inte min mamma köpte den på apoteket iallefall.

* Tack! det är kängor :)

Torra?

Har ni samma problem som jag? När det är kallt blir jag extremt torr i huden speciellt i ansiktet och på läpparna. Mamma köpte en jätte bra kräm till mig. Jag har använt den i 2 dagar (morgon&kväll) och det är redan stooor skillnad! Så om ni är torra i huden så rekomenderar jag verkligen denna krämen. Den finns att köpa på apoteket.


Sommarjobb

Hej på er! Sitter här och letar lite sommarjobb. Men det är inte så stort "utbud" av det verkar det som, så jag får väl gå runt och fråga istället. För vi ska antagligen utomlands i sommar så måste få lite extra pengar :)



Vi har kollat lite resor till turkiet, och det va inte så farligt dyrt som jag trodde. Vill bara utomlands nu nu nu!


Kläder



Idag har jag bara varit i skolan och blivit klar med en debatt artikel. Nu tar jag bara det lungt för när krille kommer hem ska vi iväg och handla mat


smink


- Först börjar jag med en mousse
- Sen lägger jag på ett puder



- Innan jag fyller i ögonbrynen "noppar" jag dom först fast med en en slags kniv
- Sen fyller jag i dom med en ljusbrun ögonbrynspenna



- Först böjer jag ögonfransarna
- Sen på med mascara

Skola

Nu är jag påväg till skolan i kylan, kan den inte bara försvinna nu? Ja tack! Hörs sen


längesen, men så gott!


Fick två apelsiner av mamma. Shit så längesen jag åt apelsiner, och det va sååå gott!
Fick en fråga för ett tag sen om vad för smink jag använder, inlägg&foto om de kommer upp imorgon, hoppas ni håller ut haha! Nu ska jag fortsätta kolla på tv och vira in mig i täcket, fryser som fan!


Kläder


städat

Vi hade folk här hemma i fredags och i lördags lanade pojkarna här. Så det har inte blivit mycket städande och om ni inte visste så älskar jag att ha rent och att man ska känna sig "hemma" och inte massa saker som ligger överallt så man måste hoppa över de för att komma till soffan osv. Så när jag kom hem efter skolan så städade jag och nu är det rent och fint och det är så jävla skönt!

FÖRE:



EFTER:


Känns skönt nu när det är städat! Nu är det bara tvätten som ska tvättas :)

jag är inte gjord av stål

Jag är inte gjord av stål, eller byggd av sten jag är exak lika skör som alla andra

En människa kan gå i sönder, den dagen det händer ångrar nog sig den som orsakat skadan.
En människa är ingen maskin, den klarar inte av hur mycket som helst.
Någon gång tar det stopp och det kan ske när som helst.
Det är skillnad på att ta till sig än att låta de rinna av. Tar du till dig sätter det sig i vänster sida av bröstet i det vi kallar hjärtat och kan aldrig repareras. Låter du det rinna av dig så samlas allt i skorna och du går runt i det varje dag.
På ett sätt är dom endå lika, för allt som händer dig kommer alltid finnas kvar fast på olika sätt!
Man kan inte komma och gå som man vill hela tiden. För även frisör salonger som har "drop in" har stängt.
Till slut kommer ordet Förlåt bli lika vanligt som ordet Hej och det kommer tappa sin betydelse.
Just ordet Förlåt är mycket stort och betyder väldigt mycket, iallefall för mig som är en helt vanlig människa.
Tänk på att allt du säger sätter sina spår, antingen på insidan eller på utsidan.
Så var noga när du väljer dina ord nästa gång.

Ta vara på det du har, för en dag när du står där själv kommer du inse att du förlorat hela din värld.

Detta va den texten jag snackade om igår att jag skrev :)


snurrat hit&dit

Nu ska man väl snart gå och lägga sig men var ju tvungen att skriva att man blev ju lite tårögd när Dead by april gick vidare till final i melodifestivalen! hoppas hoppas dom kommer representera Sverige för dom kommer gå långt!

Mina tankar har snurrit lite hit och dit idag, dom har inte riktigt gjort som jag vellat. så vad är inte bättre när detta händer att skriva av sig? Jag gjorde de innan, men det gick så snabbt så jag tänkte fin justera texten lite innan jag lägger upp den så ni får läsa den. Texten kommer upp imorgon. Ses då:)


legendariskt!

Nu har jag sett dead by april spela och jag måste ju säga att jag rös till när dom spelade, fyfan va bra dom va! Låt dead by april representera Sverige! Här är en länk till låten dom spelade:
http://www.youtube.com/watch?v=79iRcVhSrGI


melodifestivalen

Nu ligger jag i sängen framför tvn med massa gottis och coca cola och kollar på melodifestivalen. Hittils tycker jag det har varit lite av ett skämt. Men hoppas Dead by april styr upp det hela!


Så nära fast endå så långt bort

*gäääsp* jag gäspar så mycket så snart går min käke ur led. Idag ska jag bara göra de vi kallar INGENTING, och det ska bli riktigt skönt! Hörs sen


frågor&svar



* Jag tyckte ockå det va riktigt bra skrivet! dock ej jag som skrivet de men det va bra! :)

Dom bara blundar




Hittade denna insändare på internet, känns som det är fler som har fått nog.


nyheter

Gina har faktist fått in riktigt snygga kläder! Ovanligt för att vara gina, eller?



Kommer väl in i garderoben snart haha :)


vakna sverige





Är det inte sjukt? Jag tycker det är helt galet! Nu har det verkligen spårat ur .. Hur kommer det se ut om några år om det redan är såhär nu? Man vågar inte ens tänka på de. Och ja det kanske inte är helt oskyldiga människor som är inblandad i detta, men vad spelar det för roll? Det är ju själva grajen, tycker det är hemskt, helt sjukt!


håller mig inne!

Satt och letade efter ett recept på fisksoppa som jag ska laga ikväll men jag hade inte alla saker hemma så jag tog cyklen upp till ica för att handla vispgrädde och cremé fraiche. Jag ska stanna inne resten av denna dag! Mina öron är så kalla så det gör ont i hela huvudet, varför ska det va så satans kallt? Då får det heldre snöa tycker jag för då är det endå noll grader och det är inte så farligt. Som vi klagar här nere egentligen på vädret, aldrig är man nöjd haha! Tänk dom som har typ 40 minus just nu fyfan!


helt slut

Hej på er! är helt slut idag för jag har varit i köket hela dagen och det va jätte mycket att göra. Blev förbannad imorse igen när jag läste att ännu en man har dödats i malmö. Asså vafan? Kan inte skriva ett inlägg just nu om detta för jag har inte tid, men det kommer ikväll! Kl 6 är jag och Kristian bjuda på middag hemma hos hans bror så skriver efter det om det inte blir försent! :)


RSS 2.0