Tidinställt

Fick bli ett tidinställt inlägg till er bara för ni ska ha nått att läsa när ni kikar in. Som ni vet har jag haft praktiskt prov idag och är förmodligen heeelt slut, så jag kan väl tippa på att just nu ligger väl jag och sover gott i soffan haha. Förhoppningsvis har allt gått bra idag, uppdaterar sen när jag har vaknat till liv :)


Nya tag

Då kör vi på praktiskt prov idag igen fast denna gången i köket, mycket skönare håll tummarna!





Köpa till sommaren? ja :)






Tidinställt

Fick bli ett tidinställt inlägg för antagligen är jag helt slut när jag kommer hem, och just nu ligger jag säkert och sover gott haha! Får väl läsa på lite recept och på menyerna till imorgon när jag ska va i köket



Åååh grilla lax i folie och koka nypotatis med dill i fredags. Älska sommaren!


Nervös, håll tummarna!

Hej på er. Idag är jag ganska nervös för idag är det första delen på det praktiska provet vi ska ha i hotell&restaurang, och jag ska börja i servicen (bläää) tycker inte alls servicen är rolig för fem öre men man får ju gå dit och göra vad man kan så man får godkänt iallefall. Och imorgon är det köket och hoppas det också går bra. Håll tummarna för mig nu



En söt bild sen i fredags. Första dopper iår och det blev med lillan


Lillkillen

Fick en fråga angående "lilkillen" min lillevovve som bor i Hofterup nu för jag blev så allergisk. Men han är en chihuahua/danssvensk gårdshund. Här är bilder sen vi hälsa på han igår. Älskar att se att han har det så bra som han har det nu, kunde verkligen inte hitta ett bättre ställe till honom :)

















Mellis






Åkte till skolan idag för att snacka betyg med min svenska lärare. Fick ett VG i slutbetyg jiippiii! Mitt andra VG i hela mitt liv, glad? ja!


Morsdag

Presenten min mamma fick av mig på morsdag :)

 


Ush!



Ni som följer bigbrother vet att alla är nominerad förutom Amandus som sitter säkert till finalveckan, ush! Tycker Lars är en värdig vinnare!


Förlåt!

Förlåt mina vänner för en jätte jätte dålig uppdatering, men vem sitter och bloggar i detta vädret egentligen? Som jag sagt tidigare, jag ska bli bättre på de! Helgen förövrigt har varit super bra grillning, sol och bad helt perfekt. Och imorgon är jag också ledig och då ska jag hälsa på lillkillen blandannat (ludde, MIN hund) :) och sen blir det väl steka i solen, mys.

Malmö

Ännu en härlig dag! Nu är jag och My påväg in till Malmö för att käka jensens med hela klassen, mums! Sen blir det väl hem till Jennie och sola litta färg har man endå fått idag. Hörs sen!


Helt rätt!

Vi som växer upp i Skåne... vi skryter inte... vi spelar inte kända... Men vi är födda till stjärnor & dör som legender... Skånsk & het... jo tack jag vet... Snygg & läcker... tack det räcker... Skåning & smart... så uppenbart... Alla vill se oss falla... men vi Skåningar knäcker dem alla... Tre ord räcker... skånsk föddes läcker... Skåningar är heta... det ska alla veta... Sätt in detta på din logg om du är en stolt Skåning...


Skönt!

Ursäkta dålig kvalité på bilden menmen huvudsaken är att det ska bli jääättee fint väder imorgon, skönt!


Frågor&svar




* Det är privat

* Tack så mycket! Jo absolut om det finns intresse för de så visst

* Tack så jätte mycket! Hmm jag köper mina kläder lite var som faktist så ingen speciell affär. Men jag gillar inte att ha precis likadant som alla andra har så jag brukar göra om kläderna på mitt sätt liksom. Klippa, sätta nitar på dom osv så det blir mer unikt liksom.

* Tack! Gina är dom ifrån

Yeey

Fick nyss ett sms från posten att mina nitar som jag beställt har kommit, yeey! Men ska bara äta frulle först sen cykla till Ica och hämta dom.


Barsebäcks hamn


Nytt in

För ett tag sen lovade jag att visa de jag hade köpt på nova, här är de





Välkommen solen

Då är de söndag igen och det är myskväll framför tvn med chips, choklad, coca cola och pizza. Kan det bli bättre? Tror inte de. Imorgon är det skola som vanligt och det ska bli jätte fint väder säger dom så hoppas det stämmer! Idag va de riktigt skönt väder så jag och mamma åkte ut till Barsebäcks hamn och gick där o sånt, mysigt!


Har ni testar mcwrapen på McDonalds? Om ni inte har de så gör de! Sweet chili är min favorit.


Bowling

Hej på er! Igår va vi i Malmö och bowla haha jag har inte bowlat på år men det gick bra, inte för att skryta men jag vann ju 2 rundor mohaha. Och nu är jag precis hemkommen från en ridtur. Ikväll blir det att fira en av våra polare som fyller 23


Blev som jag trodde

Det blev som jag trodde, en ganska jobbig dag i köket men en sjukt bra fördel för oss som va där. För vi prov laga dom menyerna vi ska ha på se praktiska provet om 2 veckor. Nu tänkte jag sova är riktigt sleden, skönt med lång ledigt nu!


Lång dag framför mig

Kunde inte blogga från datorn för det gick så jäkla segt för krille laddar ner spel på sin data så det får bli ett kort mobilinlägg. Idag har jag varit en sväng på Nova först med Jenny efter skolan och då köpte jag ett linne och sen ville mamma dit efter hon slutat jobb så jag följde med och då köpte jag min efterlängtade väska som jag kollat på jätte länge (bilder kommer!) nu ska jag hoppa i säng för imorgon är det en lång dag i köket. Vi ska prov laga 2 st menyer som ska komma på ett praktiskt prov den 30-31. Hörs imorgon om jag inte somnar direkt när jag kommer hem från skolan haha

Såhär såg jag ut idag.


Vad är de för fel på tjejer?

Vad är de för fel på tjejer? Ställer ofta mig den frågan men kan aldrig komma på ett bra svar för man vet inte riktigt vad som är fel på dom små liven haha. Och yes jag är en tjej själv men ser mig inte som det på samma sätt för jag har inte den "inställningen" till saker och ting som tjejer oftast brukar ha, eller har de beteendet som dom flesta har. För jag har aldrig riktigt varit den som hugger en i ryggen så fort dom vänder sig om eller snackar en massa så fort inte personen är närvarande. Nä det är inte riktigt min grej direkt, spyr på sånt!

Det finns ju dom som är verkligen brud brudar och dom har jag verkligen strykt från min lista, såndana klarar jag definitivt inte av. Snackar en massa, hugger en i ryggen, packtar ihopa sig och sånt trams. Ush!

Sen finns det ju även dom som säger sig avsky sådan stil men kör med den i smyg och det är nästan ännu värre. För då har man fått en uppfattning om att personen kanske tycker och är som en själv sen visas det vara en "smyg brud" öörrk. Såna som uppträder olika beroende på personerna som hon har omkring sig. Som säger sig avsky brud beteendet men gör precis likadant när man inte ser/hör. Fy!

Tillslut så har vi dom tjejerna som avskyr sån äcklig stil. Och kör sitt eget, rakt på sak, säger vad som är felet till personen direkt, sviker aldrig, ställer upp oavsätt vad, snackar inte en massa och har aldrig tagit upp kniven ur lådan för hon har inte ens en tanke på att hugga någon i ryggen. LOVEIT! Önskar det fanns fler av denna sortens tjejer.

PW

Nu har jag storstädat hela lägenheten så nu tar jag och vilar en stund. Sen blir det att laga fisksoppa åååååh mitt recept är så himla gott. Kanske delar med mig om ni är snälla :)


AnnaLinneaLjung


haha



Hahah man ser villken som är min sida av sägen


Första gången på 10 år...

Idag red jag för första gången på 10 år, fyfan vad jag saknat de och fyfan va roligt det va! Det är ju som att lära sig cykla. Kan man det en gång så kan man det alltid.


20års fest

Nu ska jag hem till mamma och hjälpa henne med hennes nya bredband sen ikväll är de 20års fest


:)


Efter regn kommer sol

Bild från min instagram följ mig, annalinnealjung


klockrent!


Äntligen

Äntligen fredag och man är ledig, skönt! Vet dock inte vad vi ska göra idag men det hittar vi väl på sen haha. Brukar va så. Nä nu ska jag hoppa in i duschen hörs sen!


En bild sen jag passade lillan i söndags


Kläder


Glad

Just nu är jag riktigt glad, ska börja rida lite smått igen äntligen! Fan va jag saknat de, helt sjukt!

BB-paret

Kommer ni ihåg dom som skulle gifta sig inne i BB huset? Dom väljer ju klänning, ringar, kläder, mat ja allt. Och dom har ju till och med möhippa och svensexa där inne med deltagarna. Möhippan med tjejerna va att måla av en man med ett blad där nere, kul? och boxas med jätte stora handskar. haha? Killarna hade att dom klädde ut killen som skulle gifta sig till en kanin så stod han på ena sidan av utegården och dom andra på andra sidan så skulle han springa fram och ta morötter medans dom andra skjöt på han med paintball hahahahahahahah



Kläder


BOOOOOOM

BOOOOOM! mitt svenska tal blev så jävla bra! Riktigt nöjd är jag. Nu är alla nationella i svenska avklarade och det är nöjd med både skriftliga och muntliga. Fick även reda på att vi har praktiskt prov i köket+servicen nästa vecka, nervöst! Men det fixar väl sig det med. Nu ska jag snart iväg och äta med krille pontus och jennie. Och sen umgås med Jennie lite.


Efter nationella åkte jag och Jenny till center syd. Mums!


Nöjd

Godmorgon, nu beger jag mig snart till skolan och ska göra de sista på nationella i Svenska B och det är ett tal. Det ska va på 5 minuter långt och man har fått inrikta sig på ett visst ämne som man kunde välja mellan och texter från ett texthäft. Men jag känner mig nöjd så hoppas det går bra hörs sen!

hahaha

 28 SAKER VI KVINNOR TYCKER ATT NI MÄN BORDE VETA:
1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen.
2. Vi ogillar ”talking dirty” precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.
3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.
5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.
6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att GÖRA något rart räddar dittt skinn – varje gång.
7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
8. Storleken har VISST betydelse.
9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du ÄR Mr Big.
10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna – inte oss.
11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
12. Det är bra att vara känslig – ibland.
13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel – be om ursäkt.
14. Var lite påhittig, bio och/eller en middag ger dig inte alltid det du vill ha!
15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det.
16. Modepolisen finns VISST! Och han ser oss…
17. Be oss inte om en avsugning, om du är snäll kanske du får en ändå.
18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.
19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det – och även när vi inte ber om det.
20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.
21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.
22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars – vi hatar det.
23. Även om du tycker det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så ÄR det inte det.
24. Jämför inte våra bröst med Pamela Andersons, hennes är ju FEJK!
25. Vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.
26. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
27. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll – varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?
28. Viktigast avallt: vi har alltid rätt. Glöm aldrig det.

Löjligt







Hmm? Det är alltså två nya personer som ska hoppa in när det gått 78 dagar av 106 det tycker jag är orättvist plus att dom ska gifta sig inne i huset. Varför?! Varför vill man gifta sig inne i bigbrother huset? helt okända människor, släkt och vänner är inte där, så vad är meningen med de? publicitet? eller varför vill man gifta sig på de sättet? hmm.. Bara jag som inte förstår grejen med de? Löjligt..


Rätt ska va rätt

Då börjar bigbrother snart och dom nominerade är hanna, camilla & jennifer. Och jag tycker Jennifer ska åka för hon kom in sist och dom andra har varit där längre. Sist in först ut, rätt ska va rätt!


Barnpassning



Idag satt jag barnvakt en liten stund åt Kristians brorsdotter :)


Härlig dag!


Följ mig! annalinnealjung




Följ med på instagram! annalinnealjung


Power nap


Fuck off!

Nu har jag verkligen tröttnat på folk alltså.. Ja jag förstår att folk förändras och "växer upp" men man blir ju inte en helt annan person bara för de? Iallefall inte jag!

Jag är trött på att alltid va snäll och ställa upp och inte får ett skit tillbaks. Är också jävligt trött att det alltid hänger på mig att man ska höra av sig för annars blir det inget. Det är slut med de nu! Jag anstänger mig inte om jag inte får nått tillbaks. Fan är lite arg för alla har blivit så jävla förändrade, pallar inte sånt. Va er själva snälla.. Och ja jag förstår att alla människor förändras och växer upp men whata hell man är ju endå samma person eller? ååhh...




Har också börjat tröttna enormt på att folk klagar över det minsta lilla nu för tiden. Får dom inte precis de dom vill ha så är allt förstört och deras liv går inprincip under, suck.. Ryck upp er! Ta tag i saker! Inget löser sig själv!

Fuck off


Mat&recept- lime fetaost överbakad kyckling

Limefetaost överbakad kyckling, klyftpotatis och örtsås





Frågor&svar- Vad jag har gjort



* Nu äntligen har jag fått tummarna ur röven och fottat, haha sorry för det tog så lång tid. Men har varit riktigt sjuk nu i en vecka så har bara legat i soffan men nu äntligen så är jag på bättringsvägen. Tog fotto på lite jag gjort men hoppas de räcker :)


Åååååhhh!!

Hej på er! Jag är fortfarande jätte sjuk så därav den dåliga uppdateringen. Men tänkte jag får väl slänga in ett inlägg så ni blir glada på mig :) min Valborg va rolig, vi va i Lund med 25000 andra haha. (bilder kommer sen) men jag va sjuk då också så det va lite drygt endå. Vill bara bli frisk nu!


Någon mer som är sugen på min frukost haha?


RSS 2.0