Kläder


Redan?

Oj nu har denna veckan redan gått, den har verkligen bara flygit förbi. Nu kommer snart mamma hit och då ska vi ta min spruta (ush) och sen laga två av förrätterna till kokboken. Idag bli det nog bara en lugn fredag för att ladda upp inför kräftskivan imorgon, mums!
 

frågor&svar

 
 
* hehe vet faktist inte det blev typ bara så när jag satte upp håret en dag :)
* haha nej! Var på tosselilla med Kristian och två vänner och där fottade jag dom. (bilder där ifrån kommer upp senare)

På de igen..

Gääääsp, det va verkligen tungt att ta sig upp ur sängen idag, fy! Det öste ner utanför fönstret och det blixtra och åska för fullt, då ville man bara gå och lägga sig igen och sova några timmar till. Men nej, hopp in i duschen och göra vid sig och känna sig som en levande zombie. Efter alla om och men så kom jag iväg till skolan och lämna in lite uppgiter och så, så känndes bra att man gick dit endå fast det tog emot så imorse. Slutade 11 och tog bussen hem tio över.
Och nu har jag bara plockat undan lite, gjort en uppgift till nästa vecka så man slipper tänka på de i helgen och läst till ett litet "prov" vi också ska ha nästa vecka. Så jag är ganska trött faktist. Hade jätte gärna vila en timme men nej! på de igen.. Nu blir det snart att laga mat (fläskpankaka med bacon&lingon) min första rätt till min kokbok (projektarbetet)

 

Här är en av förrätterna jag ska ha i min bok, ååååhhhh va gott! mer avslöjar jag inte :)

Ush

Sitter i skolan nu och det öser ner och blixtrar, ush! Bara en timme kvar sen slutar jag, skönt!


True


Skumt

Godmorgon, riktigt skumt väder idag men hoppas de spricker upp! Igår fyllde älskling år och då åkte vi in till lund några stycken och tog en öl på John bull och käka. Sen när vi kom hem öppna han presenter sen blev de tv mys. Nu beger jag mig till skolan om en timme, men hörs sen!


Grattis!

Grattis älskling på 23års dagen! <3


Helt slut

Nu har jag precis skrivit klart alla rätter jag ska ha i min kokbok (projekt arbetet) och är helt slut. Kommer sova riktigt bra inatt känner jag, skönt! Nu slappar jag bara framför tvn till robinsson.


Älskling

Imorgon fyller min älskling 23 år iiiih, jag är nog mer nervös än vad han är haha! Så tänkte äta gott och mysa imorgon. Mysigt!
 

Allvar

Hej på er! Har ganska mycket att göra i skolan och mycket jag ska hinna med så har inte så jätte mycket tid just nu att slappa framför datan.
Ska börja med mitt projektarbete nu på allvar nu (kokbok), sen gör vi små arbete i skolan som jag ska hinna med och lite så. Men ska försöka skriva så ofta jag kan.
 
 

Fullt upp

Har ganska mycket jag ska hinna med idag så slänger bara in ett snabbt inlägg. Men LOVAR att många inlägg kommer strömma in imorgon!


Hell yeah

Då är det snart tid för att åka in till Malmö, skönt att man är ledig imorgon!


Fullt upp

Godmorgon världen! Har ganska brottom så slänger bara in ett snabbt inlägg.
Nu snart blir det skola, efter de ska jag ta bussen till mammas jobb och ta en spruta, sen vidare till lödde igen för att fixa mig och käka. Sen vid 6 kommer några vänner och hämtar mig så ska vi in till Malmöfestivalen och kolla på när kapten röd och timbuktu spelar, hörs sen!
 
 

32 månader <3

Nu ska jag snart bege mig in till Malmö med älsklingen och käka och kolla bio. Vi har 32 månader idag så det ska bli mysigt! :)


I full gång

Hej på er alla glada människor! Kom precis hem från skolan och är ganska trött. Gått igenom massor idag som vi ska börja med ex, estetisk verksamhet (musik i detta fallet), naturkunskap och projektarbete. Det är dessa ämnena vi ska läsa denna terminen, sen är det praktik hela vår terminen sen studenten, yeey! Mitt projektarbete är att göra en kokbok. Kommer bli skoj! Så nu ska jag komma igenom alla papper och lite så sen vila en stund.


Skolan

Sitter i skolan nu, bara en timme kvar, skönt! Sitter och skriver om hygien i kök osv.
När jag kommer hem blir det stor städning av lägenheten och sen träffa mamma en stund.
 
 
 
 
 
Föresten såg ni alla "nystarter" på tv program igår? Äntligen har det börjar program på tv igen, hatar när det verligen inte finns nått att kolla på.. Både halv 8 hos mig började och robinsson, yeey!

Förlåt

Förlåt för en sjukt dålig uppdatering, men det har varit ganska mycket nu på sistonde så har inte hunnit eller orkar blogga. Men jag lovar det ska bli bättre!
 
Har börjat skolan nu som sagt lite smått, så jag hoppas detta året går snabbt!
 

Tivoli

Äter frulle nu och ska snart till skolan, sen åka där ifrån till tivoli yeeey :) hörs!


Som förväntat

Nu är man hemma från första skoldagen. Och den levde ju verkligen upp till "förväntningarna" dvs INGA! Allt va så himla klyddigt och rörigt och ingen visste nått.. Om ni inte visste så ska ju den skolan jag går på läggas ner (fransmöller) men den stänger efter vi tagit studenten. Men det är därför det är så himla klyddigt och rörigt, och vi har fortfarande inte fått vårt skolbusskort. Menmen som "plåster på såren" ska skolan bjuda alla oss på tivoli i Danmark imorgon, yeey nått bra iallefall.
testa bygga naglar på mig själv igår, blev helt ok faktiskt.


Äntligen

Godmorgon på er, nu ska jag göra vid mig och äta lite frulle sen blir skola. Känns så jävla skönt att det är sista året nu, äntligen! Hörs sen


Tappar hoppet..

Jaha då sitter man här igen.. Dagen innan man börjar skolan. yeey?
Börjar då skolan imorgon halv 10 och våra skolbusskort har fortfarande inte kommit, hurra hurra för Kävlinge kommun jag bara älskar de, eller? Dom har haft hela sommaren på sig och dom vet exakt villket datum vi börjar skolan, ska de va så svårt att skicka ut så vi får busskorten i tid? Tydligen.. Förstår verkligen varför folk tappar hoppet om denna kommun haha.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs imorgon!
 

Snabb uppdatering

Sorry om dom senaste inläggen har varit stela och tråkiga. Men har inte hunnit skriva så jätte mycket för jag har haft mycket att göra. Nu snart ska jag träffa lillkillen (Ludde) ska klippa hans klor och lite så. Och imorgon börjar jag skolan, tiden går fort..


Drygt!

Ännu en solig dag, skönt! Inte lika skönt att jag fortfarande har ont i halsen. Vaknade kl 6 och kunde inte somna om, drygt! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Men jag hittar väl på nått haha, hörs sen


Malmö

Hej på er! Idag har jag varit i Malmö med Lina. Först käka vi på jensens sen fikade vi på espresso house, mys! Och vädret va med oss hela dagen.


Hade rätt

Ush jag hade rätt om att det kändes som jag skulle bli sjuk. Och nu ligger jag i soffan helt utslagen och har så satans ont i halsen, drygt! Nä nu ska jag forsätta vila.


Ingen bra start

Godmorgon, fredaaag! Men ingen bra start på dagen för det känns som om jag ska bli sjuk. Ont i halsen och lite täppt i näsan, men hoppas de går över! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag träffa mamma en stund, hörs sen!


Förändring på G


Att kunna leva med smärta

Att leva med konstant smärta är inte alltid så lätt. Att inte kunna göra saker som alla andra gör och att inte kunna prestera sitt bästa gör allt mycket svårare. Ens gränser sätts verkligen på prov, till och med dom gränserna som man inte trodde man hade uppnår man ibland.

Att acceptera och kunna leva med smärtan är svårt, men det är nog det enda sättet för att kunna kämpa vidare. Man måste kunna acceptera att man har ont, att det är många saker man får stå över och att man ständigt får ta medicin och blodprov. Men det är svårt!

Ibland undrar jag vad det är som får en att kämpa vidare och gå igenom så mycket? För ibland orkar man inte mer och vill bara ge upp. Det känns som att vad man än gör så tjänar det inget till. Det finns så många frågor som det inte finns nått svar på. Hur kommer framtiden se ut? Kommer mina barn få samma? När ska det bli bättre? Kommer det nångång bli bättre? Ja alla dessa frågor gör mig galen för det finns inget svar på dom. 

Det svåraste jag har gjort i hela mitt liv är att kunna acceptera detta. Fortfarande har jag inte accepterat de helt, men vad har jag för val? Livet är verkligen livsfarligt, inte en jävel har överlevt!

 


Såhär såg mitt knä ut första gången de "bröt ut" och efter operation

 

(För er som inte förstår nått och undrar vad det är jag pratar om. Så kan jag säga att jag har reumatism. En ledsjukdom. Det gör så att jag har ont i mina leder. Mina leder "stelnar" när det är kallt. Och allt är bara dubbelt så jobbigt. Förhoppningsvis tror dom att det kommer växa bort i o med jag har fått de när jag va så pass ung)


Obehaglig dag

Nu är jag hemma från en obehaglig dag. Mormor&peter kom och hämtade mig sen körde vi in till Lund till sjukhuset. Läkaren kolla på alla mina leder och sen beslutade dom sig för att spruta min fot led. Det är nog de obehagligaste och räligaste jag gjort, ush va ont de gjorde! Det är inte bara att ta en spruta sen vipps är de klart. Utan dom ska hitta leden med sprutan och sen sprutar dom in bedövning (AJ!) och efter de kortison.
 
Sen har jag beslutat mig om att jag ska börja med att ta en spruta en gång i veckan istället för alla dessa tabletter varje dag som endå inte gör vad dom ska riktigt. Så jag hoppas verkligen dessa sprutorna hjälper! 

Håll tummarna!

Bara en snabb uppdatering så ni vet att jag lever haha, på väg till sjukhuset nu. Håll tummarna, skriver sen!

Snart dax

gaaah, nu är det snart dax. Imorgon blir de att åka till sjukhuset och spruta foten med kortison och bedövning, ajajaj! Men måste göras.. Hoppas bara nu det är värt de för det är ju inte världens skönaste känsla precis. Sen blir det att hoppa på kryckor i ca 24 timmar, får inte gå med foten som dom sprutar, drygt!
 

Fix


Snabbuppdatering

Godmorgon världen! Nu blir det att hoppa in i duschen sen cykla iväg till banken. Imorgon ska jag in till sjukhuset och spruta min fot med cortison -.- hoppas de blir bättre efter de, hörs sen!


En gång för alla!

Då sitter man på mammas jobb och blir väl snart skickad till röntgen i Lund för att en gång för alla veta vad som är fel på min fot, hörs sen!


Nöjd!

Jahapp då börjar skolan snart (den 16onde) inte så värst roligt menmen, sista året nu och känns som det kommer flyga förbi, förhoppningsvis.. Men snacka om att jag blev nöjd när jag gick in och kolla mitt nya schema haha, kan nog inte bli bättre!
 
 
 
Man ser inte så jätte tydligt men ville bara visa hur det förmodlingen kommer se ut för min del i 3an. Jag är klar med engelskan, svenskan, religionen & samhällen dvs dom lektionerna som är på måndag och tisdagen. Sen på onsdag och torsdag vet jag inte riktigt men förmodar att det blir att jobba med projektarbetet där (kan man nog göra hemma) sen på fredagen så har vissa individuella val för att få ihop poängen som krävs. Men förra terminen gjorde jag en kurs som hette "bar teknik" så jag har redan alla poängen som behövs. Sen TROR jag att alla skulle ha historia på fredagen från 12.20 till 14.20. Det kan man ju leva med detta schemat, eller vad säger ni? haha!
 
Kanske ska ha ett litet extra jobb vid sidan nu om man är ledig så himmla mycket?
 

värre & värre

Hej på er! Igår (lördag) va de riktigt fint väder och vi hade blivit bjuda hem till en kompis med massa andra. Där hade dom anordnat massa olika lekar osv. Så vi lekte lekar, grillade och hade vattenkrig sen haha. (Det är en sak dom gör varje år) Sen på kvällen va de fest. Blev en riktigt lyckad kväll
 
Nått som inte är riktigt lyckat är min fot. Den vill absolut inte som jag vill, har gått och haltat och haft ont så in i helvete över en vecka nu. Så mamma tyckte de va nock så ska in på akut röntgen imorgon och ska se vad som är fel. Haltar bara inte utan den är svullen och röd/blå som ett blåmärke på vissa ställen, skumt! Men får se vad dom säger imorgon om dom ser nått, hoppas inte det är nått allvarligt...
 

Nattuppdatering

Nu blir det säng dax! Hoppas på fint väder imorgon och att min fot ska bli bättre, godnatt!


Snart slut

Jahapp då är sommarlovet snart slut, lite trist men vi har hunnit med mycket nu när vi varit lediga så det är bra iallefall. Idag är det fredag och har inga planer, så får ta de som det kommer.


AAAJ!

aj aj aj aj .. Min fot har totalt ballar ut! Har så ont så vet inte vad jag ska ta mig till. Den är svullen och röd och jag kan knappt gå så får gå med kryckor. Undra hur detta kommer sluta ..
 
 
 
 
 

Just nu

Ligger i soffan och slappar framför tvn, skönt!


Köpenhamn

Hallå på er! Igår åkte jag, kristian, kalle & kasa in till köpenhamn. Vi gick till tivolit och där va sjukt mysigt och trevligt! Satte oss på en pub/krog mitt i solen och tog oss vars en dricka. Och sen gick vi runder där inne och leta upp karuseller vi skulle åka. Det va så grymt mycket folk så det va riktigt långa köer så vi åkte inte så jätte mycket, men lite fick vi åkt! Sen käka vi och lite så, tur vädret va med oss hela dagen och kvällen för hade varit tråkigt om det skulle regnat.
 
Sen när vi hade tröttnat på tivolit gick vi ut på ströget(?) och leta upp ett ställe att äta. Sen hittade vi en sjukt mysig krog som vi va på inprincip hela kvällen/natten sen. Riktigt bra stämning och allt va jätte bra. Så det blev sent man kom hem, kl 6 på morgonen haha? men det va det värt! Riktigt bra och lyckad kväll
 
 
 

RSS 2.0