Mys

Nu blir det bara mys framför tvn!


Nytt!

 
Mina nya skor, äntligeeeen! Kollat på dom länge och äntligen har dom blivit mina yeeey!
 

Nyheter

 
 
 
 

Grattis!


Bröllop

Godmorgon, ännu en solig dag! Idag ska vi på bröllop kl 4. Min moster ska gifta sig :) Sorry för det har blivit dålig och korta uppdateringar på sistone men jag skyller på att jag är ledig och har hittat på massa saker nu när alla har semester. Har även införskaffat mig en longboard, de va på tiden! Och naturligtvis ramlade jag haha, men de måste man ju göra nån gång.


Sommar

Ååh vad skönt det är nu när värmen äntligen har kommit!


I bilen

Då sitter man i bilen på väg hem från Göteborg. Riktigt lyckad dag! Vädret har också varit med oss, skönt!


Götet

Då blev det en road tripp till göteborg med Viktor och Kristian haha


Paket

Va och hämta ut ett paket idag, spännande :)


Slut på idéer

Godmorgon! Asså har verkligen slut på idéer och vill inte bara skriva bara för att liksom.. Har absolut inget att skriva om. Hatar såna perioder, jobbigt. Idéer någon?


Snabbinlägg

Får bli ett väldigt snabbt inlägg idag för vi ska snart åka. Vi ska fira en kompis som fyllt 21 så känns som kvällen kommer bli riktigt bra! Hörs sen folks
 
 
Slänger in en gammal bild, visst saknar man dreadsen litta men allt de jobbet, fyförfan!

haha

 
 
Haha
 
Idag är det fredag och förhoppningsvis kommer det hända nått skoj. Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra vad mig ååhoj!

AnnaLinneaLjung

 
 

Kalla de vad ni vill!

Godmorgon? Goddag? Kalla de vad ni vill! Vaknade runt 14.00 idag haha! Har nog inte sovit så länge på år alltså, men skönt va de! Nu ligger jag i badet och bara tar de lugnt, ikväll blir det också att bara ta de lugnt. Skönt de med ibland.


Turkiet 2012

Här kommer bilder från när vi va i Turkiet. Dock inte alla men valde ut dom bästa :)
 

Home sweet home

Hej på er. Nu är jag och krille hemma igen från Turkiet. Känns lite konstigt att komma hem till ca 15 grader när vi hade 48 grader haha. Kom hem i lördags natt men då va vi så trötta så orkade inte skriva då, förståligt? sen har vi träffat massa vänner och hittat på saker så har ju givetvis prioriterat de! Men nu har jag äntligen lite tid att skriva och bilder kommer givetvis upp! Kommer i kväll tror jag. Och ska försöka blogga mer för nu fungerar blogg appen också, tummen upp! Kika in ikväll så är nog bilderna från turkiet uppe! :)

Utkast: Jul. 07, 2012

NU DRAR JAG TILL TURKIET!

kommer inte några tidsinställda inlägg, hörs om en vecka!

Snabbinlägg

Det får faktist bli ett snabbinlägg nu mina vänner. Just ni förbereder jag för resan. Har packat ner lite små saker och skrivit lite listor och sånt där jätte roligt, hehe! Hörs sen

Seeyaah!

Då är resan bokad. Turkiet på lördag med Kristian nice! Sen är vi borta en vecka. Men innan jag sticker ska jag försöka göra tidinställda inlägg iallefall 1 om dagen så ni har nått att läsa medans jag steker i solen haha :)
 
Idag har jag vatt med mamma en sväng i malmö och på ikea. Imrgon blir det hörby marknad. Sen ska jag packa och allt sen sticker vi, yeeeeeeeey!
 
Såhär ser vårt rum ut
 

Sommar!

 
 
Älskar att vädret börjar bli bättre nu. Idag har jag röjt upp på balkongen/altanen så nu är det helt städat och fint. Imorgon ska jag och mamma till malmö ska köpa en sak till mitt hår för jag har ju sagt att det ska bli en liten förändning med mig i veckan, så håll utkick!

Kläder


RSS 2.0