Kroppen

Det har alltid varit mycket snack och kommentarer angående utseende och kroppar. Hur man ska se ut och hur man inte ska se ut. Men finns det regel på de? Nej! Bara man trivs med sin kropp och utseende så spelar det ingen roll vad andra säger. Tycker det är synd att så många unga är så utseendefixerade nu förtiden. Detta är mest tjejer men det finns killar också narturligtvis, men det är nästan bara tjejerna som går ut med de. " ååh jag är så sugen på choklad men jag pallar inte gå upp i vikt"  känner ni igen liknande statusar? suck ... 

                                                     


Just nu är ju silikonbröst och fylla läpparna väldigt populärt bland unga tjejer. Fler än jag som undrar varför? Tror dom utseendet ger självförtroende och självkänsla? Eller tror dom att dom ska hitta kärleken pga detta? kommer aldrig ske, för vem vill ha en tjej som är osäker och "fejk"? Jag hade inte vellat iallefall. Men det är ju upp till var och en såklart. Sen tycker jag det är löjligt med dom som "försvarar" detta ämne genom att ställa motargumentet som lyder "asså man behöver inte vara osäker bara för man opererar brösten eller fyller läpparna, man kanske vill va snygg hallåååå?" hmm? Säger detta inte sig själv, eller?
* Varför operar man brösten eller fyller läpparna i ung ålder? ("man kanske vill va snygg")
* Om man inte tycker att man är snygg och måste göra något onarturligt åt de, är man inte osäker då? ja man trivs ju inte med sig själv och hur man ser ut om man måste göra något sånt. Och om nu folk säger att dom gör det endå, så varför gör man liknande ingrepp då?

                                              


Ibland leder detta till något annat. Är man för utseende fixerad angående sin vikt så blir det lätt att det går till överdrift och till slut blir man så sjuk att man kanske blir inlagd på sjukhus för man är så svag för man har slutat äta och kalorierna blir ens värsta ovän, Synd! Och operationer kan också gå väldig snett, tillslut kan man kanske inte skilja på om det är en vanlig människa eller om det är en plastdocka. äckligt!
Varför vill folk göra operationer så man inte är sig själv längre? Sen tycker jag det är super bra att det finns möjligheten, men till dom som behöver de! Om dom tex varit med om en olycka och skadar sig eller något liknande.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahaha...fy faann vad dom ser groteska ut!!!!

2012-02-17 @ 17:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0