Mat&recept- citron fetaost överbakad lax

DU BEHÖVER:
4 st laxfilér
1 halv citron (skal+saft)
1 packet fetaost
salt+peppar

SÅHÄR GÖR DU:
Sätt ugnen på 175 grader
Lägg laxen på en plåt och sedan på smörat bakplåtspapper
Smula sönder fetaosten i en bunke och ha i citronsaften och skelet
salta och peppra efter smak. (Behöver inte alls mycket salt för fetaosten är salt i sig själv)
Bre över blandningen över laxen och ha inne i ugnen i ca 20 minuter

Gillar du lax så kommer du älska detta!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var ju ett kanonbra recept!Men blir det sås eller sky så det räcker?

2012-04-06 @ 08:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0