Lugn lördag

Idag är det en sån dag som man absolut inte gör nånting, ibland är det också skönt! Så idag blir det bara att mysa framför tvn





Lite saker jag inhandlade i veckan


Kläder


Tips




Om ni ska laga spagetti och köttfärssås så testa denna! Finns även i orginal dvs utan extra vitlök. Bryn bara köttfärsen och lök häll i såsen och koka under omrörning, lätt som en plätt och det smackar "äkta" köttfärssås, super gott!


Tack!

Är de inte störigt när man inte har en brödrost på mornarna? Jag tycker det iallefall. Och sen är de en sån sak som är så jäkla tråkigt att handla själv haha så oftast struntar man ju i de. Igår skulle vi på VIP kvällen på center syd. Men så hade mamma lämnat in sin bil så mormor&peter kom hit och hämtade oss för dom ville också dit. Och då hade dom köpt en brödrost till mig och krille, blir man glad eller blir man glad? hihi, äntligen har vi en brödrost mums! Sen åkte vi bort till center syd med jag hittade verkligen inget och där va så grymt mycket folk så det va bara jobbigt. Men innne på smart bay så fick jag två stycken springformar för jag har alltid fått låna mammas. Så nu ska det bakas hihi. Tack!


                                                       Fick även en påsk handduk :)


Frulle+påsklov

Idag är de fredag och det innebär att jag är ledig plus att påsklovet börjar. Kan de bli bättre? Nä tror inte de! På påsklovet har jag faktist några små grajor in planerat :)



Lillkillen



I tisdags åkte vi och hälsa på lillkillen, som jag saknat han!


Kläder


Min otursdag

Igår va de verkligen min otursdag. Först va jag i köket hela dagen och skar mig 3 gånger när jag skar lax. Sen när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle gå och vila för ligger jag still kan inget hända. Så råkade jag tappa fjärrkontrollen på golvet så när jag skulle ta upp den så drämde jag min hand i bordskanten, AJ! värsta otursdagen men idag har det varit bättre, tur de haha.


Kläder


Välkommna hit.





Är de inte hemskt?! När ska detta sluta? Jag tycker det är vidrigt! Ringer de ingen klocka hos någon av dom där översittarna i regeringen? jag bara undrar dom verkar ju helt hjändöda.. Men sure vill dom att sitt eget folk "utrotas" så go on, fortsätt precis som ni gör. För ni kommer lyckas!


"alla vita är rasister" VAA?!






Vad är nu detta för dumt kränkande uttal? Man slutar ju aldrig förvånas och det är väl bara till att vänja sig.


HA-HA


Eviga letandet

Snart börjar detta eviga letandet efter en bikini, alltid samma sak haha. Men hittade faktist en snygg på nätet men vill prova först i butik för man blir alltid lite lurad av bilderna.




Just nu

Ser ut att bli lika fint väder idag, skönt! Idag är de som vanligt, skola men efter de ska jag hälsa på lillkillen som jag saknat han. Hörs sen


De som inte skulle hända!




Igår åkte Hanna ut från bigbrother, de jag ville inte skulle hända! Nu komme det ju inte bli roligt i huset för alla andra är så tråkiga. Hanna va de som stod upp för vad hon trodde på och sa exakt va hon tyckte, awesome!


Cute

Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med.
Det handlar om att finna den man vill vakna upp med.
Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med.
Det handlar om att finna den man inte kan leva utan.
I världen är du bara någon... men för någon är du hela världen


Min klädstil

Då är man hemma igen från skolan och har precis ätit. Nu tänkte jag slänga in en tvätt och vila lite. Det är lika fint väder idag som igår så jävla skönt! Nu kommer Tygskorna och skinnjackan fram, äntligen!



Många som frågat hur min stil är osv, men den kan variera grymt mycket på hur villket humör jag är på så jag gör lite av varje hur det kan se ut ungefär. Så jag tänkte jag kan klippa och klista ihop lite bilder på ungefär hur min klädstil är. Dessa outfitsen kommer ni se mig i i vår/sommar!


Hoppas

Godmorgon, snart bär de av till skolan. Hoppas på lika fint väder idag som det va igår. Kort dag idag så det är skönt för sen ska jag hem och tvätta och lite så. Hörs sen



Fusk!

Snart är de Bigbrother och jag hoppas innerligt inte Hanna R åker hem, gillar henne som fan! Men sen såg jag på deras sida att 3 nya deltagare skulle komma in ikväll.




Jag tycker det är lite fuskigt att dom bara få hoppa in så. För dom andra har ju varit där i 36 dagar så ska dom bara få glida in på ett bananskal. De tycker jag är fusk! Ja vi får se vad som händer för om en timme börjar de på tv 11.


Vår/sommar


Välkommen solen

Idag är de riktigt fint väder, frågan är bara vad man ska göra idag hehe, men jag kommer nog på nått!


Tidinställt inlägg

Änligen fredag och på fredagar är jag ledig, skönt! Vet inte vad som händer ikväll men det dyker väl säkert upp något (hoppas jag) hörs sen!




det är insidan som räknas, inte bara utsidan


haha


Linnea Ljung


Ge mig


Frågor&svar




* Det är kladdkaka i muffinsformar

* Detta receptet med kasslern gjorde jag faktist på högstadiet när vi hade hemkunskap haha så har med mig lite där ifrån.

* Njäe jag fyndade inte på de sättet för det va ingen rea, men det va till fyndpris helt klart!

Sveriges poliser





Behöver man säga mer?


Ny inköpt



Hitta äntligen ett par pastell brallor, Dom är gröna så färgen på bilden stämmer inte riktigt blev konstigt i ljuset


Mat&recept- Kassler gratäng

DU BEHÖVER:
Kassler bit
3 dl vispgrädde
Riven ost
Ris
Ananas i bitar
Ketchup

GÖR SÅHÄR:
Sätt ugnen på 175 grader.
Koka riset för sig
Skär kasslern i bitar
Smöra en ungsform
Häll vispgrädden i en bunke och i med ketchup så det blir rosa. Vispa med elvisp så den blir lite fluffig.
Lägg de färdiga riset i formen, sedan kassler bitarna, ananas bitarna. Häll över den lättvispade grädden över som ett täcke.
In i ugnen i ca tio min. Ta ut den strö över den rivna osten och in i ugnen igen tills osten smält.





aj




Åååh jag har så satans ont i huvudet. Så nu ska jag ta ett bad sen vila, hörs sen!


Dum i huvudet!





Är hon helt dum i huvudet eller? Om hon nu inte tycker synd om offret och tycker synd om våldtäcksmannen så kan ju hon ställa upp istället så slipper dom oskyldiga. Snart får väl våldtäcksmännen skadestånd också.. Hur fan tänker man?! Om det hade varit hennes egen dotter hade hon då inte tyckt synd om henne? Sjuk i huvudet!!

Mums


Tips



Provade jätte små riskakor med smak av tomat och basilika. Kan verkligen tipsa om dessa för dom va verkligen goda!


Fullt upp



Har varit i skolan sen en runda på center syd med jennie och sen har jag haft lite att göra här hemma så har inte hunnit skriva. Varför är de alltid diska som är kvar? haha, hatar att diska.


HAHA



Haha kollade på bigbrother och joe är extremt lik skalle per hahhaha


Kläder


St patrick´s day

Helgen som varit va en riktigt bra helg!

Fredags- Jag och älsklingen va på bio och såg Kvarterets gata reser till laholm, haha riktigt rolig! Sen åkte vi bara hem och somna tidigt för vi skulle upp tidigt på lördagen.

Lördags- Kalle kom och hämta oss för han hade en överraskning till mig och Krille. Så han hämtade oss vid 11 på förmiddagen och vi åkte in till Malmö. Där gick vi in i en affär så sa kalle - Mina vänner ska ha bomber jackor. haha! Men såklart så fanns det inte i min lilla storlek så efter han hade köpt en till krille så fick vi gå till shock som ligger i stan och där fanns en i S. Skit glad! Sen på kvällen åkte vi och alla vänner in till Lund och va på John bull för att fira St patrick´s day. Men det va lite jobbigt för det va så grymt mycket folk och vi satt vid ett bord mitt i och precis vid baren så alla gick in i ryggen när man satt där och sånt och musiken va ingen vidare iheller haha. Så vi gick till ett ställe som heter Paradis och spelade lite biljard, sjukt roligt har inte spelat de på länge. Sen åkte vi hem så vi va väl hemma vid 12. Tidig men bra kväll!

Söndags- Degar heeeeeela dagen, mys!

Här är några bilder som jag tog på John bull

Kläder


Frågor&svar



* Tog bilderna med min systemkamera :) Jag och mamma hitta den på smart bay när vi va på center syd. Den kosta 10 kroner, va ju bara så tvungen att köpa den haha


Leker


Kommer aldrig sluta!






Tycker det har kommit mycket nu med äter du de så.., dricker du de så... blablabla jag kan ju säga de att jag ALDRIG kommer sluta dricka coca cola


överglad

Sorry för jag inte skrev igår när vi fick överraskninen, men kan avslöja vad de va nu. Det va en bomberjacka :) Kalle köpte vars en till mig och krille, snällt va?! Så himla glad är jag. Har alltid velat ha en bomberjacka


Nervös

Nu har jag precis fixat färdigt mig och Kalle kommer snart och hämtar oss för han hade en överraskning. Både hatar och älskar sånthär. Jag hatar att jag är så nyfiken och nervös men älskar de för det är snällt gjort. Skriver sen vad de va, hörs sen

Godnatt

Nu tänkte jag gå och lägga mig för vi ska upp tidigt imorn för en av våra kompisar har en överraskning till oss, undra vad de är jag är helt nervös haha. Som jag skrev innan så va vi ju på biopremiären för Kvarterets gata reser till laholm. Hahaha! Gillar ni kvarterets gata så se den, haha.


Med denna bilden som jag tog igår när jag lekte med kameran säger jag godnatt!


Biopremiär

Nu är jag och Krille påväg in till Lund för att kolla på bio. Vi ska kolla på Kvarterets gata reser till Laholm, biopremiär idag så tur jag fick tag i platser! Det ska bli riktigt roligt att se den.


Vem är du?


Vem är du? Själv är jag ett C


Frulle


Varm macka, mums!


Polisen som är farlig




Detta är ju helt sjukt ju? Dom avlossade 16 jävla skott när inte rånarna hade avlossat ett enda. 16 skott, är de nödvändigt? Dom hade inte varit nått utan sina vapen! Tänk om något av skotten hade träffat dom oskyldiga i gymmet och kanske träffat så allvarligt så det hade kunnat leda till död. Vad skulle som säga då? "Oj vi råka skjuta in dit av misstag för vi skulle skjuta rånarna" .. Helt sjukt att dom ska kunna skjuta hej vilt när dom vill, det är ju polisen som är farlig! Och vad skulle hända med den polisen som kanske hade gjort detta avgörande skott mot den oskyldige på gymmet? Ja ingenting antagligen, precis vad som kommer hända nu. INGENTING!!

Kläder


mat&recept- köttfärslimpa

Idag blev det köttfärslimpa, potatis och sås.


face mask


Frågor&svar- Kläder



* Absolut kan jag de!


Tidinställt

Gjorde ett tidinställt inlägg för ni skulle ha nått att kolla på om jag inte hinner skriva hela tiden :)

Denna helgen känns som de kommer bli bra, ibland har man sån magkänsla och hoppas den stämmer! Idag är jag hemma från skolan för jag har jätte ont i lederna, speciellt mitt knä. Ledverken försämras så fort vädret skiftar och veckan innan jag ska ha mens. Drygt! Föresten jag såg att jag fick en fråga om jag kunde visa hur mobilhalsbandet och linnét ser ut när jag har de på mig. Absolut kan jag göra de! Inlägget kommer senare så va på er vakt haha.


HAHAHA!


eminem - 25 to life




And what I mean is that I will no longer let you control me
So you better hear me out this much you owe me
I gave up my life for you, totally devoted to you while I've stayed
paved for all the way this is how I fucking get repaid



Ny inköpt

Va på center syd en sväng med mamma idag och hittade ett linné som jag köpte.



Dock köpte jag inte denna på center syd utan på nätet. Men fick hem den idag så va tvungen att visa den. Så himla smart! Det har ju blivit "populär" men de här mobilhalsbandet. Men så ville jag inte ha en sån som alla går runt med liksom bara en ficka. Så hitta jag denna. Kort fack plus att man inte behöver ta upp mobilen varje gång de ringer och när man ska fotta, smart!



Center syd

Fikar med mamma på center syd


Pastellbrallor




Man får väl införskaffa sig ett par pastell byxor nu till våren/sommaren. Antligen dom i mitten av den första bilden eller dom blåa på den sista bilden.


Kläder


Frågor&svar




* Det finns nog var som. Tror mamma köpte dessa till mig på maxi eller ica.

* Ellerhur! tror de va på coolstuff. sökte bara på google på "roliga prylar"

* Nä det finns många spekulationer runt detta. Men jag står också fast vid att det är ren bullshit!

Ny favorit



Då har man en ny favorit i bigbrother, Jimmy!


Smart

Hitta ett par smarta saker på internet



En visp som man sätter ner som vispar av sig själv så slipper man stå där hela tiden, smart va?


En mugg med en visp i botten, haha.

Mot Malmö!


Mot Malmö!


Snabbinlägg

Snart bär de av till skolan och jag slutar redan halv 12 och då bär de av till Malmö med Olivia och kolla i stan och äta lunch på jensens, hörs sen!


Roligt när man ligger i badet


Om man endå hade kunnat...

.. gå i högklackat, då hade jag nog klickat hem dessa direkt!



Frågor&svar



* just den vita toppen finns på gina :) Dock ogillar jag den lite för den är vit, använder inte så mycket vitt. Men hade varit super fin i svart!


Nyheter


botar rasism

Läste en artikel på nätet om att en kapsel skulle bora rasism på bara två timmar, bullshit! tror ni det är sant haha?

         

Botar rasism. En 80 mg kapsel av läkemedlet propranolol, som sägs bota främlingsfientliga attityder på bara två timmar. Det betablockerande läkemedlet propranolol ska kunna minska dold rasism hos vita människor. Detta enligt en medicinsk studie som utförts vid Oxforduniversitetet i Storbritannien.

Det är den brittiska tidningen The Telegraph som skriver att en forskargrupp har funnit att personer som medicinerades med propranolol uppvisade en lägre förekomst av rasistiska attityder jämfört med patienter som fått äta placebo. Detta enligt ett frågeformulär som var designat för att avslöja dold rasism.

Av de 36 personer som deltog i studien var samtliga vita. Hälften av dem gavs en dos på 40 milligram propranolol, den andra hälften fick placebo. Två timmar senare fick de fylla i ett kulturmarxistiskt frågeformulär som var konstruerat för att avslöja ”subtila och spontana uttryck för fördomar”.

Den aktuella läkemedelstypen var från början tänkt att skydda hjärtat mot stresshormoner som adrenalin och noradrenalin som utsöndras genom aktivitet från det sympatiska nervsystemet. Genom att begränsa möjligheten för hjärnans receptorer att binda till olika signalsubstanser kan medicinen minska känslor som rädsla, stress, ångest och – uppenbarligen – främlingsfientlighet.



Tror ni på detta? haha










    












 


mums


Helgen

Har precis duschat och väntar att bb ska börja. Helgen har varit bra och lugn, så nu tar vi nya tag för ännu en skolvecka. Dock slutar jag tidigt varje dag och ledig på fredagar så det är ganska lugnt. På tisdag slutar jag halv 12 och då ska jag in till Malmö och möta upp Olivia så ska vi gå i stan och käka lunch på jensens är de tänkt.

                                       Avslutar denna helg med en bild sen i lördags :)

Frågor&svar




* Om jag ska erkänna så är det faktist en färdig grönpeppar sås jag köpte. Tycker såser tar så långtid, det är så många moment och ibland orkar man verkligen inte när man kommer hem från skolan osv.


* Ja det har jag också sett. Det har blivit en "modesak" men enligt mig är det skit fult!


* 1. Man sätter först upp håret i en vanlig hästsvans. Sen trär man över munken. Sen lutar man huvudet framåt och fördelar håret jämt över munken. Sen tar man en toffs över så håret på munken späns. Sen de överblivna håret som står ut på sidorna snurar du runt munken och fäster in med hårnålar. Hoppas du förstår väldigt svårt att förklara. Kan ta bilder nångång hur man gör!
2. Det bros helt och håller på hur tjockt hår du har. Man får prova sig fram :)
3. Mellan långt (axel längd) det är nog snyggast.


* Jag köpte min på glitter


* Ja den lukta vanilj och det va en sån som blev varm, läskigt! haha. Tror dom finns på hm kicks och dom ställena. Men jag köpte faktist min på maxi för vi va där så såg vi den.


* Det va jätte gott! haha nej absolut inte, bara roligt ju. Ska försöka bli bättre på att lägga in recept och bilder på vad jag lagar.

Kläder


mössa
hoodtröja
baggy brallor


slut på ideér, hjälp mig!

då sitter man här igen och har absolut inget vettigt att skriva om (som vanligt). Börjar bli tom på ideér nu igen så hjälp mig! Idag är det iallefall fredag och jag är ledig, skönt! Så jag tänkte städa lite nu när man väl är hemma och inte är övertrött. Ikväll har jag inga planer så vi får se vad som händer.


Hade en ansiktsmask igår när jag badade, den va jätte bra och luktade gott. Så till er som vill "rengöra" så va detta en bra ansiktsmask


Dö ut

Oj va nya saker som ploppar upp bland allt "mode" man hänger ju inte riktigt med. Men något jag snappat upp är den här "munken" man sätter i håret så det blir en fin knorr. Men sen tror jag det är en sån sak som kommit in nu som en bomb som säljer som smör och lika snabbt kommer det dö ut. Så jag och mamma va snabba att handla vars en. Just nu kan jag ju inte använda de för jag har alldeles för kort hår. Men när jag väl har fått långt hår så har jag en.


                                             

kan det bli konstigare?

Kan vändret bli mycket konstigare än såhär? Imorse när jag gick upp blev jag helt paff för när jag kolla ut så snöade de. Och det har verkligen snöar hela dagen. Sen nu när jag kom hem från skolan så har jag vilat för jag har haft så ont i mitt knä, så nu när jag vaknade är de sol och snön är borta. Helt sjukt!


 
                           Bild nu                                                                   Bild imorse

Vad är de man ser överallt? vidrigt!

Vad är de som man ser överallt? Uppvikta mössor, vad är de för mening? Är de inte meningen att man ska ha mössan över öronen eller har jag förstått de fel? Rätt mig gärna! Tycker bara det är så fult och meningslöst. Det är som att gå runt med förkorta byxor, ush vidrigt! Varför har man mössan så? Fyller de någon funktion eller det är bara en "fin" grej?





(bilderna tagna från google därför jag täcker för huvudet)

mat&recept- fetaost fyllda biffar/grekiska biffar

Idag blev det fetaost fyllda biffar/grekiska biffar med potatis och grönpeppar sås.
I biffarna har vi fetaost, kryddor & vitlök.




Frågor&svar

Tänkte svara på en snabb fråga som jag fick angående fisk soppan. Ni undra villken fisk jag hade i soppan.
Jag använder lax tycker det blir godast. Så jag skär laxfilé i bitar. Och hur många filér som ska vara i bestämmer ni såklart helt själva :)

mat&recept- fisksoppa

Jag tänkte dela med mig av världens godaste fisksoppa till er som gillar fisk.


DU BEHÖVER:
1 vitlök
1½ tsk tomatpuré
grönsaksbuljong tärning (jag har använt köttbuljongtärning, går lika bra)
2 dl vispgrädde
1 dl creme fraiche
2 dl vatten
1 gul lök
lite hackad purjulök
1 röd paprika
2 st morötter
7 st potatisar

DU GÖR SÅHÄR:
* Skala potatis och morätter och skär i bitar och lägg i kastrull med saltat vatten. Koka
* hacka lök, paprika och purjulök
* Fräs grönsakerna
* Pressa i vitlök och tomatpuré. Stek lite
* Tillsätt vatten + buljong tärning. Låt koka
* Rör ner grädde, creme fraiche. Sjuda i ca 15 min
* Häll i fisken sjuda i ca 7 min
* Häll slutligen i potatisarna&morötterna innan servering





Sommarjobb

Nu har jag skickat in ansökan till sommarjobb. Vill få in lite extra pengar i o med vi kanske ska utomlands. Jobbet är här i kommunen som rensa rabatter, klippa gräs, måla osv. Tycker det är bra för då är man för sig själv haha, är inte så glad att prata så mycket med folk jag inte känner. Så får jag jobbet så hoppas vi på fint väder dom veckorna jag ska jobba. Blir väl antagligen v.25-28 .. hoppas!


Allt gick bra

Nu är jag hemma från sjukhuset och allt gick bra. Först va jag på röntgen och det tog bara en minut där så jag va klar redan 10 i 9 när jag egentligen hade tid. Sen skulle jag gå vidare till läkaren som skulle göra ultraljud på mitt knä för att verkligen kunna se om det är något som är fel. Men i o med jag inte hade något specifik tid hos läkaren utan det stod bara "gå till läkaren när du är klar på röntgen" så fick vi vänta i en timme och lite till så det va lite drygt. Men när vi väl va inne hos läkaren som skulle göra ett ultraljud på mig så gick det snabbt och bra. Det va inget allvarligt utan det va bara en liten "knuta" och lite extra vätska i mitt vänstra knä det är därför jag har ont när man trycker på de, men det behöver man ju inte göra haha. Så allt gick bra!


fixfix


Ultraljud, gravid? ..

.. eller inte! haha där fick jag er och statistiken bara stiger när man skriver sånna saker haha lite roligt. Nä men jag ska faktist göra ultraljud imorgon när jag ska till sjukhuset fast på mitt knä. För det är lättare att se med ultraljud om det är något fel inne i mitt knä. Haha skrämde jag er? Nä nu ska jag hoppa i säng, hörs imorgon efter sjukhuset




avslutar kvällen med en rolig bild, haha


just nu


kladdmuffins

 


Fick för mig att baka, men jag hade ingen spring form så det fick bli muffins istället. Mums!


Vårdcentralen

Nu har jag precis kommit hem. Det va en kort dag idag så jag passade på att gå till vårdcentralen nu när jag slutade tidigt för de va något blodprov jag skulle ta. Imorgon blir det ingen skola för jag ska till sjukhuset för att röntga mitt knä för att se om där är vätska eller någon inflamation.


Kläder




Linné
Hängslor
Jeans
Kängor


Kort dag

Då är man snart påväg till skolan, kort dag idag skönt! Ser ut att bli riktigt fint väder idag. Hörs sen


Kläder


vart är världen påväg?

Ja då sitter man här efter en mycket trevlig helg. Har ni tänkt på att det händer ganska mycket nu runt om oss? läskigt! Allt dehär i malmö och de tramset med gratis körkort till "utsatta" och nu bara några 5 minuter ifrån så blir någon skjuten. Vart är världen påväg? När någon va i knipa innan eller om dom har gjort sig ovän med någon så fick dom tag på dom, hota dom lite och pryla dom. Nu drar dom vapen för minsta lilla, sjukt! Aja nu ska jag kolla klart på big brother och sen ska jag sova. Skola imorgon


frågor&svar





Innan jag plattar de använder jag ett värmeskydd





efter jag plattat de tar jag i silkesdroppar så det blir mjuks och glansigt




Sist hårspray

Störigt!

Precis när jag ska börja använda min plattång igen för jag har vanligt hår, vad tror ni händer? jo det är klart den pajjar, störigt! Så jag och mamma åkte till center syd nu efter hon slutat jobb och kikade efter en plattång. Hittade en super bra på teknikmagasinet för 299:- och den va verkligen jätte bra!




Sen hittade jag även en skjorta på veromoda för 60:- lagom!


Visste ni att veromoda på center syd ska bli en outlet butik? jätte bra tycker jag! för då kommer där va 50% / 70% där inne alltid


Sen åt vi en bakadpotatis, mums


ta ta tare lungt

nu har jag målat naglarna, badat, vilat och allt sånt mysigt och skönt. Och nu sitter jag med täcker i soffan och kollar på BB och glider runt på lite sidor. Har varit i serveringen hela dagen men det har inte kommit så mycket gäster, skönt! haha men har stått upp hela dagen så är helt trött i benen. Och nu äntligen får jag vila för jag är ledig imorgon. Men jag ska faktist till vårdcentralen imorgon och ta ett stick i fringret för jag skulle kolla nått kom inte ihåg vad de va riktigt, hmm? Sen på tisdag nästa vecka ska jag till sjukhuset och rönka knäet, hoppas det går bra. Men vi hörs antagligen senare om jag har något vettigt att skriva eller imorgon.




Jag gjorde en super god kyckling gratäng här om dagen.

DU BEHÖVER:
2 kyckling filér
2 vitlöksklyftor
100g fetaost
3 dl vispgrädde
1 gul lök
porjulök
majs
ris


SÅHÄR GÖR DU:
sätt ugnen på 175 grader
koka ris
vispa grädden lätt, pressa i vitlöken
smula ner fetaosten i grädden
skär kycklingen i bitar och stek dom lätt
smörj en ungssäker form
Lägg i de klara riset, och sedan kycklingen
varva ner löken, porjulöken och bajsen
häll sedan över grädden,fetaosten och vitlöken
sätt in i ugnen i ca 20-25 minuter


svar på era frågor







1. Jag tycker det är förjävligt och läskigt! Har skrivit om detta i tidigare inlägg..

2. Ja köper mina kläder lite här och var faktist. Men det är att jag kombinerar ihop det på mitt eget sätt eller fixar tillkläderna så det blir "min" stil liksom :) Yes det gör jag!

3. Hmmm oj, det minns jag inte. Det va på internet iallefall. Det är humör byxor så dom var ganska dyra

4. Jag har faktist ett blått och ett grönt öga :)

5.
 * 1.70
 * Jag lyssnar på all musik men mest rock och psychedelic musik
 * Jag är 18. Fyller år den 11 Januari
 * Nej jag bor hos min pojkvän som bor på gångavstånd ifrån min mamma :)
 * Jag körde på virk metoden både när jag gjorde dom och tog utom då, så inget vax och sånt skit!
 
6. Jag går hotell och restaurang i Kävlinge :) 

RSS 2.0