gott som godis


Tidinställt

Godmorgon på er, fick bli ett tidinställt inlägg för jag ligger väl och sover antagligen haha. Menmen igår (fredag) gjorde vi inte så mycket. Kristians storebror fyllde år så vi åkte bara till Lucys här i lödde och käka och lite så sen hem igen. Kristian ska upp tidigt imorgon för han ska tävla i paintball. Och jag ska väl bara spendera min dag med min mamma :) Är det fint väder ska jag nog röja upp på vår balkong/altan.
 

Mat&recept- philadelphia överbakad laxfilé

Här får ni ett super gott och framförallt enkelt recept. Till alla er som gillar fisk, prova!!
 
Du behöver:
Laxfilér
Sesamfrön
Salt & Peppar
Nypotatis
Gräddfil
Gräslök
philadelphia med vitlök och örter
 
Så här gör du:
Sätt ugnen på 175 grader
Skrubba nypotatisen
Ta en ungssäker form och lägg ett bakplåtspapper på. Ta lite smör på bakplåtspappret så inte laxen bränner fast
Lägg laxen på bakplåtspappret. Salta och peppra lite. Ta rejäla klickar med philadelphia på varje laxbit. Häll på sesamfrön
In med laxen i ugnen ca 20-25 minuter
 
Svårare än så var det inte och det är super gott!
 
 

Lite nytt

Var på nova idag med mamma en liten stund för att kolla hur deras rea är där. Tyckte inte det va nått speciellt, hittade bara ringar som jag handlade :)
 
200:- men på rean 89:- som hittat!

fredag!

Godmorgon folks! Nu är det fredag men vädret är dock inte precis som jag ville ha de menmen inget man kan göra nått åt. Nu tänkte jag fixa mig sen träffa mamma en stund, hörs sen!

Massa gottis

Åååh retar mig att appen på mobilen inte funkar, kan inte mobilblogga eller slänga upp en bild lite då&då. Riktigt störigt hoppas det fixar sig snart!
 
Igår va jag och mamma och storhandla, både jag och mamma storhandla så det blev ganska många påsar hehe men det gick i vår lilla bil :) Känns så skönt när man storhandlat, när man går till kylen och är sugen på nått så är där massor med gott.
 
 
kyl&frys fulla med massa gott, mums!

Välkommen åter

Ser ut att bli riktigt fint väder idag, skönt! Hoppas solen är här för att stanna
 

En liten förändring

Nu ska jag snart bege mig till banken och sen mot hofterup. Men nästa vecka kommer det hända nått med mig om man säger så. En liten förändring så håll utkik mina vänner :)
 
 
 
 

TILL SALU!

Någon som är intresserad av blonda&röda clip on slingor?
 
Kommentera isåfall och skriv din mejl adress så hör jag av mig :)
 

mums

 
 
 
 

pizzabullar

Blev lite änndrade planer idag. Blev inget ikea utan det blev pizzabulle bak, en sväng på center syd och stor handla. Känns riktigt skönt nu när man fått hem all mat och massa gott i kylen.
 
Pizzabulle bak!
 
Hittade ett par baggyshorts på rean, 100:- som hittat!

älskar min humor


Ledig

Idag har jag en ledig dag, yeey. Igår blev jag nästan klar med det mesta där jag sommarjobbar i Hofterup. Klippte gräset igen och städa och rensa klart hela boden, känns skönt! Så på torsdag ska jag bara dit och hjälpa henne att damsuga och lite så sen är det nog inte mer.
 
Idag är jag ledig som sagt och jag ska till Ikea med mamma, se om man hittar nått roligt.
 
 
HAHA, ååh vad min humor är skojsig! 

Jag älskar dig

 
Du är mitt allt!

Död

gääääsp, då var de ny dag igen. Va helt slut när jag kom hem igår från hofterup så jag låg bara i soffan helt död. Det va dåligt väder så jag börja städa och rensa i förrådet/boden, och det va ju inte lite grejer om man säger så. Hann lite mer än halva så ska fortsätta idag. Hörs sen
 
 

Grattis!

Firade min bror igår som fyllde 20 år, grattis till han! Fyfan va tiden går snabbt, inte sant? helt sjukt.
 

Morron!

Godmorgon, nu ska jag bara slänga i mig lite frulle sen ska jag iväg till hofterup å jobba. Hoppas det blir bra väder! Hörs senare :)
 
 

Var är du?

Vart tog sommaren och värmen vägen? Du är mer än välkommen tillbaks!
 

Äntligen

 
Nu har man äntligen fått tummarna ur röven och lärt sig symaskinen, så sydde upp mina shorts igår och fler ska de bli!

Min midsommar

Min midsommar var awesome, hoppas er också va de. Det börja med att min mamma bjöd på midsommar mat kl 3, och fyfan va gott de va! Sen gick vi hem till Kristians bror ett lite tag och satt där sen vidare till dansbanan i sandskogen. Men där va inget skoj så vi åkte vidare till Kristians andra bror i furulund för dom hade folk hemma. Och där slutade kvällen. Tack till alla som gjorde min midsommar jätte bra.
 
 

Svenskt midsommar väder, standard! Men tur det sprack upp och blev sol vid 18.00
 
Kläderna jag hade på midsommar
 
Ååååh, man kan ju bara inte få nog av denna maten!
 

ååh!

Ååh appen funkar fortfarande inte så kan inte ladda in bilder. Men min midsommar va awesome skriver mer imorgon. Nu ska jag iväg!:)

Midsommar

Godkväll. Förlåt för jag inte hållt mig uppdaterad, men det är svårt när man inte är hemma och när inte blogg appen fungerar. Det stör mig att den inte funkar. Men det är väl nu när dom ändrat om och förnyat lite på blogg.se så kanske inte appen fungerar pga de. Hoppas de löser sig snart, riktigt stötigt! Menmen idag hade jag en ledig dag och då tog jag bussen upp till center syd. För jag hade sett en bekini där som jag ville testa. För jag har sjukt svårt att hitta bekinis så när jag väl hittar en så måste jag köpa den. Och sen hittade jag ett fint linne bara. Bild på detta kommer upp! Nu ska jag sova för imorgon ska vi hem till min mamma som bjuder på midsommar mat, muuums älskar verkligen den maten. Trevlig midsommar på er!

Mycket gjort

Då är man hemma igen. Idag rensa jag stupränorna, satte rätt utemöblorna + dynor och körde ut gödsel på gräsmatten, rensa rabatterna osv. Så fick mycket gjort idag. Men nu är jag ledig och snart är det ju midsommar!
 

mums

Finns det nått godare och enklare än lax i folie med hemmagjort potatissallad? mmmmm! Recept kommer på detta när jag har lite mer tid.
 
 

Förvirrad

Oj ska logga in på blogg.se för att slänga in ett snabbt inlägg och ser att dom gjort om hela sidan och jag fattar ingenting och är sjukt förvirrad.. Varför ska dom alltid ändra på något som redan är bra? haha aja tur jag hittade vart man skrev inlägg för det va inte de lättaste.
 
Igår var jag ju i Hofterup som sagt, fick klippt gräset och rensa rabatter och så. Blev 3 timmars jobb, alltid nått! Idag ska jag dit igen vid 12 men det blir nog en timme längre idag så tar nog bussen hem vid 4. Sen är jag ledig torsdag, fredag, lördag&söndag. För det är ju midsommar och sen fyller min storebror 20 på söndag så det är fullt upp i helgen också. Sen nästa vecka ska jag väl jobba som vanligt 12.00 till 15.00/16.00
 
 

Min sommar är räddad!

Nu bär det snart av till Hofterup igen. Hoppas de fina vädret håller i sig så jag kan få gräset klippt. Till er som undrar vart jag "sommarjobbar" så hjälper jag hon som tar hand om Ludde, fick ju lämna bort honom för jag blev super allergisk. Men det är jätte roligt att träffa han för han är så glad och har det så bra. Nu ska jag äta frulle sen bege mig. Hörs sen!



Fick ett sommarkort av mormor&peter, min sommar är räddad! tacktacktacktack


Typiskt!

Nu är jag hemma från gamla goa hofterup, saknar endå de stället lite menmen. Blev 2 timmars jobb idag för det börja regna så kunde inte klippa gräset så fick ta bussen hem. Men nu när jag kommer hem så kommer solen fram typiskt! Hatar att vädret inte är som det alltid ha varit. Asså är de sol och blå himmel på morgonen så vet man att det kommer bli en riktigt bra dag, men nu förtiden så ändras de bara på några sekunder, läskigt! menmen imorgon blir det också jobb och träffa lillkillen. Nu ska jag äta nått sen göra vid mig för årets sista studentfirande ikväll.




Studentpresenten vi gav till emma. En korg med massa saker i :)


True!


Tidinställt

Får bli ett tidinställt inlägg så ni har nått att läsa när jag inte är hemma och kan blogga. Just nu bifinner jag mig nog i Hofterup. Hos hon som har Ludde, ska "sommarjobba" hos henne. Klippa gräs, rensa rabatter, måla ja sånt som hon behöver hjälp med. Hörs sen


Favoriter




Mina nya favoriter, mums!

Lite nytt



Tänkte visa lite nytt. Har inte orkat ladda in bilderna från mobilen till datan men kände det va dags nu. En skjorta och en tröja jag gjort om, nöjd!





Nya skor inför sommaren, låga converse

Frågor&svar

Nu har jag äntligen fått tid till att svara på era frågor, here wo go







* Ja jag sa de för ett tag sen och det kommer. Det är endå ett krävande inlägg med masso fotto osv så får göra de  när jag har tid som sagt. Nja jobb och jobb har ett enkelt litet sommarjobb som jag ska börja med nu i morgon (måndag) men ska försöka uppdatera som vanligt!

* Tänkte ha den när jag rensat garderoben och givetvis om det finns intresse för de, för det är också ett ganska krävande inlägg som tar tid.

* Ja verkligen!!

* Jag har bara kommit i början av boken, men änsålänge är den bra!

* Hann ta bort mattan innan det blev mer vatten som tur va. Nej det höll sig i badrummet, tack och lov!

* Tack! Jag har faktist gjort den själv. Har varit en vanlig skjorta innan men klippte av den och satt nitar på den :)

* Tack! Givetvis skickar jag ett litet mejl till dig där du kan hitta översköna baggy brallor :)

Frågor!

Såg att jag fått en massa kommentarer och frågar. Svarar på alla dom lite senare ikväll så håll utkik!


Kläder


Otur

Ja då har man vatt i gång hela dagen och äntligen fått sätta sig ner lite. Kom ni ihåg att jag skrev för ett tag sen att tvättmaskinen flippa ut? Haha skulle tvätta idag och va noga med att sätta alla slangar rätt och trycka rätt och så. Så när den va igång så lät de precis som vanligt och det va sjukt skönt så att inte hela tvättmaskinen va i paj. Sen när jag skulle kolla till den efter ett tag vad tror ni jag ser?... Vatten i hela badrummet?! Så ser jag att den slangen som spolar ut vattnet som man hänger över badkarskanten hade trillat ner och hamnat på golvet, suck.. Fick sätta upp den igen och ta lite tejp så det inte skulle hända igen haha. Så det va ju bara att vänta tills tvätten va klar och sen va de ju ner på knä och börja torka upp. Och inte nog med de det va ju vatten under badkaret så fick ta av hela sidan och det va ju inte det enklaste måste jag säga, men de gick! Nu är tvätten upphängd och allt är på sin plats. Skönt!



Kärlek till silvertejp, tack för att du finns!


Statistik

Roligt att statistiken på bloggen bara stiger och stiger och att mina "unika läsare" hänger kvar varje dag. Vet dock inte ibland vad jag ska skriva om så ibland blir det såna onödiga och väldigt ointressanta inlägg haha men det är bara för att jag ska uppdatera så det inte blir så tråkigt varje gång ni kikar in här.


Hål i huvudet


Snabbuppdatering

Nu ska jag träffa mamma lite, hörs sen!


Om det skulle varit jag ..



Om det skulle varit jag som tog studenten skulle jag nog satsat på vita jeans och en fin blus. Klänning är inte riktigt jag hehe


Dagen efter

Då ligger man helt utslagen i soffan efter ett super roligt studentfirande! Min dag kommer inte bli mycket roligare än såhär haha


Litar på magkänslan

Nu bär de snart av för att fira en väns student, magkänslan säger att det kommer bli en as bra kväll! Heejsveejs


Studentfirande

Idag blir det studentfirande så hoppas vädret håller i sig! Nu ska jag snart käka frulle sen blir det att duscha och göra sig i ordning, hörs kanske sen


Explosion

Hej på er! Haft fullt upp hela dagen så har inte haft tid att blogga. Idag har jag iallefall byggt på mina naglar, måste ju va fin till studenterna :) sen har jag städat och lagat mat och nu är jag tre trött. Ska ta mig ett bad snart hade jag tänkt.

Haha blev livrädd innan. Hade slängt in en tvätt i tvättmaskinen så efter halva tiden börja det slå som fan och börja skaka och hela maskinen flyttade sig. Trodde sen skulle explodera, haha! Men nu har jag tömt vatten filtret och sånt så får se hur det går att tvätta nästa gång hehe


Mums

Glass i solen med mamma


Grattis!

Stort grattis till alla studenter, synd att dom fick så tråkigt väder..


Mys

Nu blir det mys framför tvn!


Brukar inte gilla...

... klänningar men denna hade jag faktist kunnat tänka mig vara ägare till :)


Städning

Nu blir det snart städning för hela slanten! Men först ska jag käka frulle.


Sommarlov!

Nu är jag hemkommen från sista skoldagen på denna terminen, nu tar jag sommarlov!


Ännu är inte sista idioten född

Blir man arg eller blir man arg när man läser sånt här? Hur kan man bara en tänka tanken? helt sjukt! Tycker hon att sveriges nationalsång är så hemsk får hon väl flytta eller sluta sjunga/höra den, så enkelt va de med de! Dummaste jag hört på länge! Ännu är inte sista idioten född



Mellis



Då är svenska kursen avslutad och jag fick VG i slutbetyg, glad? JA! och imorgon är det avslutning sen är det mitt livs sista sommarlov lite tråkigt men ja what to do hehe. Snart ska jag en snabb sväng till center syd med mamma, hörs


Yes!

Godmorgon! yeees Hanna vann igår, trodde faktiskt amandus skulle vinna tur han inte gjorde de. Nu ska jag bege mig till skolan hörs sen!


Final!

Nu är det snart bigbrother final, jag hoppas Hanna J vinner men man vet ju nästan redan vem som kommer ta hem de.. tyvärr


Ny hårfärg

Färga håret idag "choklad brunt" för jag trivs bättre i mörkare och det är mer jag. Jag vet att jag någon gång kommer återvänd till svarthår men ska försöka ha det brunt nu ett tag. Ska slänga i en likadan hårfärg imorgon för det blev lite ojämnt på vissa ställen.


Sweet


RSS 2.0