Sjukling

Åååh har fortfarande inte blivit frist, så denna söndagen ska jag bara ligga i soffan och inte göra ett skit. Men ville bara uppdatera snabbt så ni ser jag lever, men orkar tyvärr inte mer ..

Nöjd!

Kom precis hem från en sväng på center syd med Jenny. Ur&pen har öppnat på center syd så där är jätte mycket rea. Köpte en klocka som hade kostat 498:- som nu kosta 198:- och sen 20% på de, riktigt sjukt! Sen köpte jag ju försäkring på klockan så allt som allt kosta 198:- riktigt nöjd!


Träning

Jag är ingen riktigt sportmänniska och står och pumpar på ett gym varenda dag i 2 timmar eller ut och springa i skogen. Sån människa är inte jag. Men pga min sjukdom (reumatism/ledsjukdom, gör så att man blir stel och har ont i lederna) så är det bra om man rör på dig osv. Men jag har aldrig hittat motivation till att göra något och speciellt inget gym, tro mig jag har testat haha. Men så pratade jag med en kompis som tränar på simhallen/idrottshallen 5 minuter ifrån mig och där fanns en massa möjligheter. Det är inte som ett vanlligt gym utan det är olika pass man kan göra. För 200 kr i månaden så kan man göra massor av saker och detta låter mer som min grej där man är flera stycken och gör de alla tillsammans till musik. För att springa på ett rullband och inte komma nånvart känns slöseri och man ska ju tycka det är roligt också. Här är dom passen som lockar mig mest som man kan gå på :)

                                          Bodypump

Styrketräning i grupp med skivstång där du ändrar vikten och efter din egen nivå. Passar alla och ger maximal träningseffekt på minimal tid. BodyPump är faktiskt ett av världens populäraste gruppträningspass.



                                          Bodystep

Ett enkelt och roligt pass där du använder en höj- och sänkbar stepbräda och tränar till medryckande musik. BodyStep är bra för din kondition, koordination och styrka. Allt i ett, kan man säga.



                                                Box

Här får du ut alla tänkbara aggressioner under ett enda pass. Med olika slagkombinationer tränar du upp din styrka, kondition och koordination. Det är förstås handskar på som gäller och vi slår bara mot boxningskuddar (mitsar)



                                           Box&Kick

Väldigt likt de vanliga Boxpassen, men här finns också inslag av sparkar. Så Box & Kick är faktiskt ännu lite svettigare.



                                             Zumba

Smaka på cumbia, salsa, samba och merengue! Heta latinska rytmer som kombineras med läckra danssteg. Effektiv konditionsträning utan att du ens tänker på det. Så kul är Zumba, en av de snabbast växande träningsformerna internationellt

Finns många fler pass men det är väl dessa som lockar mig mest, plus kan får simma/basta/bada bubbel pool för dessa 200:- imånaden utöver alla passen :)

Kläder



Fint att lite av tvätten kom med haha aja


Väldigt passande..

Känns ju väldigt passande att börja bli sjuk nu när man är lång ledig + valborg jippi ... Så har inte varit i skolan idag så får försöka vila hela dagen och ta de lungt så jag blir frisk snabbt.


Dessa tröstar mig när jag är sjuk haha


Kläder


power nap



Nationella gick bra och nu ska jag vila en stund.


Trevligt



Godmorgon på er allihopa, denn bilden va trevlig va? såhär mitt på morgonen haha. För er som inte vet så är denna bilden tagen från big brother och jag bara undrar ifall man inte känner att man inte visar hela röven haha.


Just nu



Nu sitter jag och äter frulle innan bussen mot skolan. Idag är de nationella som gäller i Svenska B, håller tummarna för det ska gå bra!


Just nu

Just nu ligger jag i badet med ansiktsmask efter att ha läst och förberett inför nationella imorgon, är helt spänd men det ska nog gå bra :)


Ny inköpt





Hatt 40:-
Solglasögon fodrat 30:-
Brills 49:-


Haha visst är de konstigt när man letar efter saker så tvekar man för ibland är de dyrt osv. Har letat efter en sån hatt till sommaren. Enkel ljus och ett svart enkelt band men har aldrig hittat och så är dom ganska dyra så har struntat i de. Och ett gladögonfodral har jag också letat efter och hittat men har också vatt lite överpris. Sen slinker man in på tiger den billiga affären och hittar allt till ett super bra pris, helt sjukt! Riktigt glad är jag. Men brillorna är från H&M


Frågor&svar



* Absolut! har ganska ont om tid denna veckan men ska göra de så fort jag kan.

* Jag hade bara vanligt tvättmedel, 40 grader tror jag.

Fullt upp

Haft fullt upp ihelgen så har inte suttit vid datan och denna veckan kommer jag också ha fullt upp men ska försöka skriva så mycket jag kan. Idag har jag varit i skolan som vanligt, vi förbereder till nationella som vi ska ha i svenska B nu på onsdag. Sen efter skolan åkte jag och älskling till mammas jobb för att vaccinera oss för vi ska antagligen utomlands i sommar så bäst att vaccinera sig.



Tidinställt inlägg

Hejsvejs, får göra ett tidinställt inlägg för just nu vid denna tiden tror jag att jag håller på att göra vid mig inför ikväll så hinner inte skriva. Men tänkte endå bara langa in ett inlägg så ni vet att jag är vid liv hehe, hoppas ni får en roligt lördag för de ska jag ha!



Slänger in en gammal bild då den tiden jag hade dreadlocks :)


Frågor&svar



* Hej! Ja jag har gjort framför allt armband och örhänge. Inga halsband faktist. Jag läste din kommentar igår och tänkte att jag skulle ta fotto på allt idag men glömde helt bort de, sorry. Men ska ta fotto på de jag har gjort så håll utkik! :)

Såklart ...




Klart man ska ha den farligaste allargin haha. Är super duper dunder allergisk mot alla nötter osv. Sen är de ju lite smått och gott som gräs, pollen, pälsdjur mm. Sen tyckte jag de va väldigt korkat där jag skrivit haha?

Så skyddar du dig: Titta noga på innehållsförtäckningarna.    Jajo afan? haha

Leker med kameran








Lekte lite med kameran :)


damn true



you can only be free when you got nothing to loose


Lyckat!



Min paj blev jätte god!


Äpplepaj




Nu ska jag ge mig på att baka en äpplepaj, håll tummarna!


Yeeey äntligen

Nu är de äntligen spikat! Nu har dom tagit beslutet att vi 100% får gå kvar på skolan sista året men ettorna som ska bli tvåor nästa år måste byta skola. Fyfan va glad jag är att vi får gå kvar och framför allt ta studenten med dom i vår klass har ju liksom vänner där. Hade vatt bull att byta skola och ta studenten med helt random människor liksom haha. Så nu kan man verkligen pusta ut riktigt skönt!

Frågor&svar



* Jag har köpt den av en kompis för den passade inte henne :)

* haha nej, tvätta dom i tvättmaskin! :)

Kläder


True



Döm aldrig någon innan du gått i deras skor!


Ibland så behövs de med



Skotvätt! Ibland behövs de med


YES!

Det har varit så mycket snack om den skolan jag går på att den ska lägga ner. (Fransmöller gymnasiet) För det hade bara varit jätte lite elever som hade sökt till skolan till hösten och det hade aldrig gått. Tror de bara hade varit en som hade sökt hotell&restaurang haha! Så det kommer aldrig gå. Så nu har dom beslutat att skolan ska stänga och fyfan va förbannad jag blev för jag vill absolut inte byta skola och skiljas från alla och ta studenten med helt random människor. Sen läste jag idag att dom som går i tvåan nu som ska börja i trean (jag) får gå kvar de sista läsåret, YES! så nu är jag glad igen haha.


Frågor&svar




* Nej faktist inte, men roligt att du skrev de nu precis för jag tänkte precis börja på ett hehe

* Jag har köpt den av en kompis, den va förstor för henne. Tack!

* Ja det är den, den va god! även vattenmelon va jätte god

* Tack! Nej den är faktist från H&M

Inköpt!


Kläder


Mat&recept- fetaost överbakad fläskytterfilé

DU BEHÖVER:
grekisk fetasost
en fläskytterfile
2 vitlöksklyftor
salt+peppar

SÅHÄR GÖR DU:
Sätt ugnen på 175/200 grader
Skär fläskytterfilén i bitar och stek dom i stekpannan. Inte helt klara för dom ska in i ugnen sen (salta+peppra)
Smula fetaosten i en bunke och pressa i vitlökarna
Lägg köttet i en smörad ungssäker form och smula över fetaosten
Sätt in de i ugnen tills osten smälter

Servera med gräddsås och klyftpotatis och någon sallad.





Ogillar



Snart börjar bigbrother. Det är Amandus och Joe som är nominerade denna veckan. Men jag vet inte riktigt vem jag ska välja som ska åka ut för jag ogillar båda lika mycket. Jag tycker inte om Amandus "översittar stil" och jag tycker inte om Joe för han ljuger hela tiden. hmm så jag vet inte riktigt ..


Hjärnsläpp

Åååh hatar när det kommer till detta stadiet då man verkligen har NOLL att skriva om. Det är ju inte roligt för er att läsa vad jag gör hela tiden. För jag ville inte att detta skulle bli en "personlig blogg" utan mer saker som jag tar upp och tycker till om. Men just nu har det verkligen tagit stopp.. Ni trogna läsare som endå är inne på min blogg dagligen kan väl kommentera vad ni vill se mer av. Eller om jag ska fortsätta som jag gör eller om det är något speciellt hade verkligen varit jätte gulligt :)



 


favoriterna :)<3


Mums


Man får va som man är när man inte blev som man skulle :)

Nu börjar jag verkligen på trött på alla som skrivet att dom ska banta, träna, sluta äta de och de och de och sluta dricka de och de och de. Och så är dom normalbyggda? Förstår dom som verkligen är överviktiga och har orsakat de själv. Men förstår mig inte på dom som är normalbyggda/smala och skrivet sånt här, vill dom se sjuka ut eller? Man vill ju "hjälpa" dom som man kanske känner som vill känner såhär. Men på ett sätt känns de lönlöst för de enda dom babblar om är att dom är såååååååååå tjocka. Och sånt pallar inte jag lyssna på för det är så löjligt. Man ser ut som man gör punkt slut. Ät de du tycker är gott för fan! Lev livet....


Kläder


:)

Lilla Alexandra och Kristian


Lite om mig

Namn: Anna Linnea Ljung

Ålder: 18

Längd: 1.70/1.71

Sko-storlek: 38/39

Född: I lund

Bor: Löddeköpinge

Gör just nu: Svarar på dessa frågor haha

Nämn två bra egenskaper hos dig själv: Glad, ärlig

Nämn två mindre bra egenskaper hos dig själv: Jag är en väldigt dålig förlorare.. Just nu kommer jag inte på fler haha

Vad är du rädd för: Jag är inte rädd men jag har fobi för matrester i vasken och fötter.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Allt :)

Det roligaste jobbet du haft/har: ... haha?

Har du körkort och egen bil: Nope

När tar du ditt körkort: Ingenaning

När grät du senast: Minns inte

När skrattade du senast: Idag, skrattar alltid!

Vem åkte du bil med sist: Med mamma och bror när vi skulle till center syd

Vem åt du mat med sist: Kristians familj

Vem sov du hos sist: Hemma?

Vem sov hos dig sist: Sover alltid med min pojkvän

Vad var du rädd för när du var liten: Ingenaning

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Vetrinär, ville inte alla de? haha
 
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: mååååånga

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Familjen, vännerna, pojkvännen och Ludde såklart! (min hund)

Har du någonsin sportat: Ja när jag va yngre. Tror jag har provat alla sporter haha. Bandy, ridning, fotboll, simmning mm. Men det jag höll på med mest är ridning

Har du varit utomlands någon gång: Ja

Har du piercing eller tatuering: Jag har piercing i läppen, tungan och örat. Sen har jag en tatuering på min rygg. Två ängla vingar och en text

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja

Hamburgare eller pizza: Hamburgare.

Kött eller fisk: Både och.

Hund eller katt: Hund

McDonalds eller MAX: McDonalds!!

Vin eller Öl: Dricker inget av de

Charter- eller skidsemester: Både och

Sverige eller Utlandet: Både och

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Inget av de

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga

Sommar eller vinter: Sommar

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Flyg

Bil eller buss: Bil


Nya




Fixa till mina naglar idag :)


Jennie 21 år




När jag och Jennie va ute i malmö träffa vi bigbrother Jimmy haha


Långledigt

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag får skylla på ledigheten! Har ju haft lång ledigt så har haft fullt upp. Men till er som är nyfikna så jag kan ju berätta lite vad jag gjort under påsken.
Jag har slingar håret lite så nu är de lite ljusare, har inte bestämmt hur jag vill ha håret i slutändan så får väl se. Sen i onsdags så fyllde Jennie 21 och då va vi ute i Malmö och firade henne, riktigt skoj! Sen i fredags åt vi påskmiddag hemma hos min mormor, mums! Sen hela helgen har vi umgåts med vännerna. Har varit ett riktigt bra påsklov!


                                                        Älskling & lilla alexandra

Kläder


Word


Påskmat

Snart kommer mamma och hämtar mig och krille och då bär de av till Malmö för att äta påskmat hos min mormor, mums! Hörs sen

En bild sen igår när de va sommarväder + grillning


Glad påsk

Hejsan, igår va jag och Jennie ute i Malmö för Jennie fyllde år. Vi träffa bigbrother Jimmy haha, han såg sjukt annorlunda ut i verkligheten än på tv måste jag ju säga! Idag ska vi nog grilla, mys! Hörs


Igår byggde jag ju naglarna så tänkte visa hur de blev, blev jätte nöjd!


Frulle tajm!



Godmorgon på er nu ska jag göra vid mig och städa lite sen ska jag iväg och bygga naglarna, hörs sen!


Planering

Nu tänkte jag snart hoppa ner under täcket faktist för jag är riktigt trött. Imorgon blir det att städa lite och bygga på naglarna ja det är väl de som är planerat.


Bad+coca cola mums!


Mat&recept- citron fetaost överbakad lax

DU BEHÖVER:
4 st laxfilér
1 halv citron (skal+saft)
1 packet fetaost
salt+peppar

SÅHÄR GÖR DU:
Sätt ugnen på 175 grader
Lägg laxen på en plåt och sedan på smörat bakplåtspapper
Smula sönder fetaosten i en bunke och ha i citronsaften och skelet
salta och peppra efter smak. (Behöver inte alls mycket salt för fetaosten är salt i sig själv)
Bre över blandningen över laxen och ha inne i ugnen i ca 20 minuter

Gillar du lax så kommer du älska detta!



Förändring

Hejsan!
Idag har jag slingat håret lite ljusare. Vet inte riktigt vad jag vill ha för hårfärg så jag får väl se. Orkar inte ha svart längre, de är så tråkigt! Så om jag blir ljushårig efter ett tag kan jag ju ha inpincip villken färg som så det kommer bli en förändring, helt klart! kul men sånt ibland hehe.



Just nu

Just nu sitter jag med mörkbrun hårfärg i hårbotten, imorgon blir det ljusa slingor!


Mat&recept- köttfärspaj

Idag blev de köttfärspaj, mums!


DU BEHÖVER:
1 gullök
köttfärs
2 vitlöksklyftor
majs
1 matsked tomatpuré
en halv hackad paprika
salt+peppar
pajdeg (jag köpte min färdig)

SÅHÄR GÖR DU:
Ställ ungnen på 200 grader
Lägg ut pajdegen i pajformen
Hacka lök och paprika
Stek köttfärsen och pressa i vitlök
Häll i löken och paprikan
Ta i tomatpurén
Ta av pannan från plattan och ha i majs
Häll allt i pajformen och ställ in den i ugnen tills pajdegen fått fin färg på kanterna


Kläder


hahaha


Frågor&svar



* Jag har köpt de på Vero moda



" jag är snyggast och bättre än alla andra "

Idag är det utröstning i bigbrother. Och dom nya deltagarna har nominerat Jimmy och Amandus och jag hoppas Amandus åker. Tycker inte om hans stil riktigt "jag är snyggast och bättre än alla andra" sånt klarar jag inte av, så hoppas han åker!


Anna Linnea Ljung


RSS 2.0