Pizza

Pizzan blev riktigt god! Ikväll va egentligen tanken att vi skulle hem till Kalle och baka Lussebullar och lite sånt. Men det blev så sent så och plus jag somnade till i soffan så jag orkade inte. Har precis kollat på halv 8 hos mig (såklart!) och nu bunde söker fru haha. Imorgon är det skola som vanligt och det är köket igen. Och vi skulle nog baka julgodis. Nä nu ska jag kolla klart på programet och sen ska jag ta ett bad. Hörs! Pizza kit är super bra när man ska baka egen pizza!


Helt slut

Hej, förlåt att jag inte bloggat jag har verkligen haft fullt upp! Min dag har sett ut såhär - gick upp halv 7 sen tog jag bussen till skolan halv 8. Har varit i köket hela dagen och vi hade restaurangen öppen. Jag har gjort förrätter och efterrätter. Sen kom jag hem vid 3 sen dess har jag städat, bäddat rent och tvättat. Och nu sitter jag framför tvn helt slut. Ikväll blir det hemma lagad pizza, mums! Hörs sen


Mys

Precis kollat på halv 8 hos mig, riktigt bra program! Och nu börjar kär och galen. Har sett reklamen så får de om det är ett program som är värt att se. Va även på center syd med mamma en sväng innan, handlade en bh (bild kommer!) nu börjar programet så ska fortsätta ligga och mysa i soffan med täcke, tända ljus och coca cola såklart.


Mat&recept - fisk

Middag på 30 minuter, snabbt enkelt och gott!


Landet ingenting



Nu är jag hemma från skolan igen. Hade prov idag och det gick super bra! Imorgon är det köket som gäller antagligen ännu fler julbord. Skriver mer sen för nu ska jag städa.

Frågor&svar




  • Tack!
  • Tack, ja om vi ens får någon snö. Nu känns det som om det inte kommer komma någon.
  • Nä jag vann heller inte :( men jag va nära!




Kläder


mensvärk!

Godmorgon har precis gjort mig i ordning och ska snart till skolan. Har en grym mens värk så får se om jag går hela dagen. Skriver mer under dagen eller sen när jag kommer hem.


Lilla Alexandra

Den här lilla söta varelsen är Alexandra, det är Kristians brorsdotter :)


Kunde nästan flyga!

Phuuu! Nu ligger jag i badet och har precis kommit hem från Willys. Vi har stor handlat idag så nu är både kylen och frysen fulla. Man får passa på nu Medans man kan för snart kommer väl snön och det brukar ju inte vara lite och inte lagom utan det kommer ju alltid extremt mycket snö. Men istället för snö så får vi storm istället, som det blåste igår det va ju helt sjukt. Skulle gå ut med soporna och höll nästan på att flyga iväg haha! Men idag är det lite lugnare, skönt. Imorgon är det samhälls prov i skolan så får väl ta och plugga lite på de. Föresten, känns det inte skumt att börja jul pynta? Ingen snö, plus grader och sol på dagarna? Hmm. Men nu är det fler som har börjat pynta så man slipper känna sig ensam haha.


Bilder



Nu fattas bara snön


Håll er inomhus!

Hej på er! Idag har jag följt med Jennie när hon skulle pierca tungan ussh, minns när man satt där för ca 4 år sen. Men det gick hur bra som helst! Vad har jag mer gjort idag? Jo jag har julpyntat lite till (kan aldrig bli för mycket haha) kommer bilder imorgon när jag har tillgång till en data. Och nu ligger jag bara och slappar i badet för man måste ju passa på nu medans man har el och varmvatten för det är ju en jäkla storm så håll er inomhus!


Bingolotto

Då blir det att spela Bingolotto ikväll, hoppas på vinst den här gången också!


Mysigt!


Jul pyntning

Godmorgon på er! Förlåt för jag uppdaterar såhär sent men har städat och julpyntat så det har tagit sin lilla tid. Igår va jag och Kristian i Lund och åt restaurang och kolla bio, bra film faktist den heter in time. Sen imorse hade älskling dukat upp frukost gottis! Ikväll vet jag inte vad som händer men jag vill göra något iallafall. Hörs sen!


Stan

Hej nu är jag hemma från en hel dag med jennie. Förs åkte vi in till malmö och käkade lunch på jensens och sen skulle vi handla julklappar. men såklart hittade vi inte affären som vi letade efter haha! så vi fick ta bussen till Lund och det blev lite julklappar, nu har jag inte så många kvar.


Blev även en tröja till mig själv, 99:- på carlings helt ok!


Kvällens&helgens planer - Ikväll ska jag in till Lund igen med älsklingen och äta gott och sen ska vi nog bara va hemma och mysa, så en lugn fredag! Imorgon på dagen blir det att rota fram julsakerna och julpynta och på kvällen får vi se vad som händer.

frågor&svar



Det va VIP kväll igår. ja vem som får komma tror jag hehe :)

Tack! hatar att ha stöktigt, det är de värsta jag vet. Tog dom faktist med min mobil :)

mat&recept - kassler



  • koka potatisen och koka kasslern i ca 20-25 minuter.
  • förbered såsen så du kan värma på den när kasslern och potatisen snart är klara.
  • släng ner sparrisen i de kokande vattnet (potatisens) och låt koka någon minut.
  • skär upp kasslern, pressa potatisen häll upp såsen. Klart!

Godnatt

Nu tänkte jag gå och lägga mig efter en låång dag! Va i skolan till kl 6 för vi skulle ha öppet hus sen palla inte mitt knä mer. Så mamma hämtade mig så jag åkte hem och vilade till kl 8 sen kom mamma igen och då skulle vi till vip kvällen på c syd. Jag tyckte inte där va så mycket faktist som jag hoppades på. Jag hittade en till julklapp iallafall och imorgon blir det fler! För imorgon ska jag till Malmö med Jennie och handla julklappar och lite sånt. Sen på kvällen blir det nog bara en lugn och mysig kväll med älsklingen, mys! Vi hörs imorgon godnatt på er.


Vilar

Nu sitter jag i "vilorummet" på skolan och vilar mitt ben. Knäet har svullnat upp som fan. Idag ska vi va i skolan hela dagen + kvällen för det är öppethus sen kommer mamma och hämtar mig och då ska vi till c syd för det är vip kväll där. Hörs sen!


Är det för enkelt?

Varför blir folk som dom blir? Hur kan folk förändras på så kort tid? Varför blir det såhär? Är det du eller dom andra som gör fel? Kan det inte bara va som det en gång har varit? Eller är det för enkelt?
Det är dom frågorna jag och säkert många andra ställer sig många gånger. Är det för enkelt att va samma person? Är det för enkelt att stå fast vid saker man alltid tyckt? Var är alla som man en gång trodde man kände så himla bra?


Köket

Nu sitter jag på bussen påväg hem igen och vi har varit i köket hela dagen. Jag har skivat minst 500 st olika skinkor till ett julbord, drygt! Imorgon är det öppet hus på skolan så får vila ut tills dess.


Natt?

Godmorgon, ångest att gå upp när det är kolsvart ute. Är väl så när det börjar bli vinter att det blir mörkare på morgonen och mörkare på kvällen, då ska man ju sova! Haha. Snart ska jag ta bussen till skolan. Hörs under dagen


Malmö

Godkväll mina vänner! Jag har precis kommit hem från Malmö, jag och mamma va inne hos mormor&peter och skulle hämta ett par julgardiner för det är ju snart dags. Nu sitter jag bara framför tvn och hade tänkt gå och lägga mig snart för jag ska ut lite tidigare imorgon för jag måste ta bussen halv 8. Hörs imorgon bitti. Godnatt!

Det här va en fin fickparkering av min mamma haha.


Hur jag har det



Hall



Sovrum



Kök



Storarum


badrum
(Håller på att tvätta så slangen sitter i haha)

Hoppas det blev bra bilder så ni blev nöjda :)

Frågor&svar



Tack! japp ungefär i två år :) Jo visst kan jag göra de, kommer bilder snart (:

Ett gott skratt förlänger livet



haha börjar inlägget med ett gott skratt, för ett gott skratt förlänger livet eller? haha! Idag har jag bara varit i skolan som vanligt och så tog jag hem lite böcker för nästa vecka är det 3 "prov" men det va sjukt enkla saker så jag kan det redan men tog hem för om i fall att liksom. Imorgon blir det att stå i köket i skolan för vi har fått beställning på julmat, här går det undan!

Mat&recept - tacogratäng

  • Här har jag en kategori som jag döpt till mat & recept. Det är till er som inte orkar laga någon avancerad mat men endå laga maten själv. Dvs snabbt, enkelt & gott! Jag lagar ju mat varje dag (nästan) för jag bor hos min pojkvän så här kommer många bra tips!



  • Börja med att koka pastan.
  • Hacka lök, vitlök och dom grönsakerna du själv tycker om.
  • Bryn köttfärsen och häll sedan när grönsakerna så dom från fräsa en stund tillsammans
  • Häll på en taco krydda och låt kötfärsen och grönsakerna steka tillsammans med de.
  • häll på en burk krossade tomater så du får köttfärssås konsistensen.
  • När pastan är klar så smörar du en ungssäker form och häller sedan ner pastan
  • och när köttfärssåsen är klar så häller du över den över pastan och sedan riven ost ovan på de. och sen in i ugnen i 175 grader i ca 10 min så osten smälter.

Snabbt, enkelt och gott!


Äntligen men typiskt!

Hej på er, tänkte slänga in ett litet inlägg sen tänkte jag faktist sova. Mina byxor som jag beställde för längesen har äntligen kommit men såklart satt dom inte alls bra, typiskt!! Sen hämta ju ut min triss julkalender jag vann när jag spela bingolotto. Hoppas jag vinner något på den också! Nä nu tänkte jag faktist sova för ögonen svider. Imorgon är det skola som vanligt men vi hörs då, god natt

You will always be my little best friend

Nu är jag hem kommen från skolan. Det blev en ganska kort dag, skönt! Magen kurrar så måste ta och käka nått nu snart.


You will always be my little best friend! <3


Kläder


Så här såg jag ut idag!
Stjal
Skjorta
Baggy byxor


Laserdome

Godmorgon kära måndagsmorgon. Glömde berätta igår att i lördags va jag och några till och käkade på restaurang, jag åt plankstek. Det va nog den godaste jag ätit i hela mitt liv! Sen efter de så spelade vi laserdome. Jag har bara spelat de en gång när jag va liten men fyfan va rolig det va! haha man blir ett barn igen alltså.


Bingo!

Godafton allihopa! Just nu ligger jag i badet och jag och älskling har precis spelat bingo lotto hehe, vuxen poäng? Och innan dess va vi på Ica och handlade god mat som vi skulle äta medans vi spelade. Så det blev ryggbiff med vitlöks kroketter och jensens böffhus egna favorit sås, så just nu rullar jag fram hehe. Och inte nog med att vi åt god mat utan jag fick bingo också, yes! Jag vann en sån triss julkalender så nu hoppas jag på att vinna massa med pengar. Man kan alltid hoppas jag brukar ha tur så hoppas jag har de nu med. Jag har fått någon kommentar angående jul pyntet. Och ja ni har fan ta mig rätt! Det är ju första advent nästa helg, helt sjukt vad tiden går snabbt! Så ut i förråden med de och leta rätt på jul pyntet för nu går det undan. Har faktist inhandlat en julklapp till idag så nu är ungefär hälften fixat, skönt! Och imorgon är det måndag igen, ny vecka nya tag! På torsdag ska vi ha öppet hus på skolan sen är vi leda på fredagen MEN inte jag. Jag ska till Malmö och jobba med Jennie mellan 11-3 tror jag de va och dela ut "reklam" blad för en affär. Bull jobb men gör det för pengarn såklart! Nä nu ska jag gå upp från badet och sen se på Beck. Hörs kanske senare eller imorgon. Ha det bra!

redan?

Va ute och gick och då såg jag fler än en som redan börjat julpynta, redan?! Är inte det lite tidigt? Jag vet att tiden går snabbt men så snabbt går den ju inte så man är tvungen att sätta upp julstjärnan i fönstret redan nu eller? Tycker nog det är lite överdrivet. Jag tycker också det är jätte roligt att julpynta men då ska man ju ha fått jul känslan och jag tycker inte den har kommit riktigt iän.




Vad tycker ni? När ska man börja julpynta egentligen?


frågor&svar



Det är en gammal bild. Japp jag har dreads!

Det är en perfym från diesel.

rise and shine

Godmorgon, haha jag har precis vaknat och klockan är 13.29  Igår hade vi lite folk här hemma trevligt trevligt! Så det blev ganska sent så det va därför jag vaknade nu. Idag är det lördag och jag inte den blekaste aning om vad som händer. De får man alltid reda på precis innan hehe. Hoppas ni hade en rolig fredag och fortsatt rolig lördag!

Har aldrig slutat kämpa, nä jag forsätter slå
du slog mig ner till marken men jag reste mig upp
jag siktar högre och jag tittar inte ner
för de som ligger bakom mig finns ju inte mer

klar!


gammal bild.

Då är man hemma igen, va inte så läng dag i skolan idag bara 09.00-11.30 men nu är allt utskrivet och barboken ihopa satt. Äntligen klar! Fick också reda på att vi har öppet hus på torsdag -.- aja. Hmm ikväll vet jag inte vad som händer för jag har inte hört något. Men hoppas det händer något skoj!

fredag

Godmorgon på er! Äntligen dagen man längrar efter. Jag ska ta bussen till skolan vid halv 9 och skriva ut ett arbete som vi har haft i barteknik, vi har gjort en egen bok som ska va färdig nu innan jul sen är kursen slut. Som tur är jag klar, phuu! Sen vet jag faktist inte vad som händer ikväll, fårse! Hörs sen


En bild på mitt hår just nu :)


I badet

Här kommer en snabb och kort uppdatering från badet hehe. Har precis varit ute och gått en runda för att rensa huvudet på tankar och nu ligger jag i badet. Snart börjar halv 8 hos mig, tycker de programet är riktigt bra så det blir att man sitter spikad framför tv varje kväll med coca colan i högsta hugg! Hörs sen

 Även svåra stunder måste vi ta oss igenom, livet har inga genvägar.

Frågor&svar



wia- Tack! blir roligare att blogga om det är fler som komenterar och läser. Så fortsätt :)

Anonym- hehe :)

De ni trodde ni visste men hade egentligen ingen anning om

  • Jag har fobi för matrester i vasken och fötter
  • Jag kan bara somna om jag ligger på höger sida av sängen men vänd åt vänster
  • Jag slickar alltid av "kryddan" på chipsen innan jag äter dom
  • Jag mår illa om jag har för tjocka strumpor på mig, eller ligger i ett varmt bad
  • Jag älskar att pilla i öronen med topps
  • Jag älskar chips,coca cola, choklad och mcdonalds

 


Önskelista

Godmorgon! Nu sitter man här framför datan igen och är dunder förkyld och hostar halsen av mig inget roligt alls. Men det blev lite bättre när jag fick ett sms av posten att mina byxor snart är framme så jag kan hämta dom, yeeey! Som jag har längtat efter dom så hoppas nu bara dom passar. Idag ska jag inte göra nått förutom att pilla med håret. hmm? haha lät konstigt. Men jag har skaffat dreads så jag ska förlänga dom så håller på att göra dreads av mitt löshår så jag kan sätta i de sen. Föresten det är snart jul, helt sjukt vad tiden går snabbt! Har redan inhandlat 2 julklappar men fler ska det bli.




Ny blogg

Hej! Nu har jag äntligen skaffat mig en ny blogg som jag kommer sköta haha. Jag kommer vara mer aktiv och uppdatera ännu mer än min förra så jag hoppas ni hänger med mig! Kommer skriva om allt och har ni önskemål så kommentera gärna. Kommer förmodligen vara massor med bilder för jag ska börja fota igen :) Nu hade jag tänkt sova, men länka bloggen till era vänner. Fler som läser och kommenterar ju roligare blir det för mig att skriva. Godnatt hörs imorgon!


En väldigt underskattad artist. Grym!
http://www.youtube.com/watch?v=swcBFv18jbs



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0